Blog U Man

Get HIGH

Dacă tot a venit toamna cu tot frigul și ploile ei, am zis că ar fi cazul să punem la cale o colecție de modele de shoes mid și high top cu care să treci prin orice vânt ori baltă. Așa că ai acum o selecție faină de teniși la înălțime, printre care o grămadă de modele de la Supra Footwear - amintim doar Supra Skytop, Supra Vaider sau Supra Ellington. Și adaugăm mixului niște Vans Sk8-HI, Etnies Marana Vulc MT, Emerica The Hsu G6, Globe Motley Mid sau minunatul DC Spartan High WC SE. Nu sta plouat, asta e șansa ta să te ridici la înălțime cu o pereche de high top shoes!

ILIE'S VLOG LA U MAN

Dacă nu te numeri încă printre abonații vlogului lui Ilie, e foarte posibil să nu fi cel mai pe val din gașca ta. Asta pentru că Ilie e super pe val. Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt, la o simplă căutare pe YouTube te vei convinge! Și dacă tot ai dat play la video-urile lui și ți-a plăcut, ar fi cazul să îl și cunoști! Iar sâmbată, 1 octombrie la U Man București de la ora 14.00 și duminică, 2 octombrie la U Man Iași de la ora 17.00 e șansa ta! Dacă vrei să susții cauza lui Ilie - construirea unui skate park în Chișinău - o poți face cumpărând stickerele dedicate, care îți pot aduce și surprize, pe lângă satisfacția susținerii unei cauze faine. Așa că hai la o poveste, o sesiune de autografe, la poze pentru Facebook și Instagram și la o grămadă de surprize de la U Man & Boardshop Chișinău!

Agendă CADOU la orice RUCSAC

E inevitabil! Școală trebuie să înceapă - fie că vrem, fie că nu vrem! Dar ca să o începi cu zâmbetul pe buze, te fericim cu o agendă faină - în ediție limitată, cu design cool semnat de a noastră Dushky - CADOU la orice RUCSAC comandat sau cumpărat de la U Man.

Și dacă aveai nevoie de un motiv să te înnoiești cu un ghiozdan înainte de începerea școlii, ăsta e!

VOTEAZĂ MAIMUȚA!

#voteazamaimuta

VOTEAZĂ MAIMUȚA!

Și poți câștiga super-premiul de la U Man: un outfit complet în valoare de 1000 lei!

E an electoral și avem candidatul perfect: MAIMUȚA U Manistă – care are nevoie de cât mai mulți susținători! Așa că hai să-i facem o campanie memorabilă!

CE AI DE CÂȘTIGAT?

Un MEGA-OUTFIT în valoare de 1000 LEI de la U Man! Adică îți alegi tot ce vrei tu de pe www.u-man.ro

REGULAMENTUL CAMPANIEI

Ce trebuie să faci?

Lipește STICKERUL cu maimuța pe care l-ai primit în coletul cu produsele comandate de pe www.u-man.ro într-un loc cât mai vizibil din orașul tău, fă-i o poză sau fă-ți un selfie cu el și postează-l pe pagina noastră de Facebook cu hashtag-ul #voteazamaimuta.

În cazul în care ai magazin U Man în orașul tău, poți ridica stickere pentru înscrierea în concurs din oricare dintre magazinele noastre fizice din București, Băneasa, Brașov, Cluj, Iași sau Timișoara. Trebuie doar să ceri!

Fiecare participant se poate înscrie în concurs cu mai multe fotografii/selfie-uri. Câștigătorul va fi ales de către echipa U Manistă și va fi anunțat pe pagina de Facebook – Uman Shop.

Perioada campaniei (electorale): 24 martie – 21 aprilie 2016

Anunțarea câștigătorului: 25 aprilie 2015

Ce poți câștiga?

Cea mai bună campanie / cele mai cool poze sau cele mai tari locuri în care ai lipit stickerele cu maimuța U Manistă câștigă un OUTFIT COMPLET în valoare de 1000 lei!

Alte detalii:

Valoarea premiului conține TVA. Premiul nu poate fi porționat. Prețul produselor ce pot fi alese de către câștigător este prețul întreg, afișat pe etichetă/magazinul online. Această campanie nu se poate cumula cu alte oferte/promoții. Câștigătorul trebuie să aleagă într-o singură sesiune toate produsele care compun outfitul, neputând să aleagă 2 produse din aceeași (sub)categorie. În cazul în care valoarea produselor alese este mai mică de 1000 lei, câștigătorul nu va putea primi rest. În cazul în care valoarea produselor alese este mai mare de 1000 lei, câștigătorul poate plăti cash/cu cardul diferența. Câștigătorul va fi ales de către echipa U Man și anunțat pe pagina de Facebook – Uman Shop. În cazul în care câștigatorul ales nu va răspunde în termen de 2 zile, echipa U Man va alege un alt câștigător.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica regulamentul pe parcursul campaniei fără notificări prealabile. Organizatorul nu își asumă eventualele degradări de proprietate produse de către participanți în cadrul acestei campanii.

REDUCERI U Maniste

Anul 2016 incepe la U Man cu o tura sanatoasa de REDUCERI! Am inclus in colectia de reduceri: tenisi, high tops, running shoes, ghete, bocanci, slip-ons, caciuli, sepci, curele, portofele, tricouri, bluze, hanorace, jachete, pantaloni, skate-uri complete, placi si multe altele. Colectia geniala de reduceri include brand-uri ca DC Shoes, Supra Footwear, Etnies, Volcom, Osiris, Element, Converse si restul firmelor cool de la U Man. Grabeste-te, stocul este limitat si nu vrei sa ratezi o asa ocazie!