Blog U Man

SUPER-REDUCERI de până la 60%!

SUPER-REDUCERI de până la 60%!

E perioada aia super-cool a verii pe care o aștepți mereu cu nerăbdare. Au început cele mai tari reduceri pe site-ul umanist, găsești de toate și din toate la un preț super-redus!

De la shoes mega-blană care au o reducere de până la 60% la skate-uri reduse cu 50%, iar de aici plecăm la haine care sunt reduse cu până la 50% și să nu uităm de cel mai important accesoriu al verii, ochelarii de soare care sunt reduși cu 33%.

Vara asta faci senzație purtând produse umaniste!

CONCURS: DESIGN a Sticker!

Cele mai cool concursuri de la U Man sunt cele în care vă rugăm pe voi să desenați STICKERELE care ajung la toți clienții noștri din toată țara! Așa că hai să vă mai provocăm încă o dată:

desenează un sticker (sau mai multe) pentru U Man cu tema #culturaurbana! Pune ce vrei tu în desen, orice îți inspiră urban – de la skate, la bmx, la longboard ori kendama, de la muzică, la graffiti, la monștrii sau zombies, de la autoportret în stil propriu la un cățel (bine, fie, sau pisică) care face breakdance. Da, poate fi orice! Cool să fie, ca să ne placă și nouă!

Și poate te întrebi ce câștigi... Păi ce altceva dacă nu cel mai cool model de shoes de la U Man:

DC Trase TX – the original since forever! În plus, designul tău intră primul în noua tură de stickere care va ajunge în mii de exemplare în toate magazinele U Man și la toți clienții din țară! Iar ca premii suplimentare, următoarele 4 designuri care plac echipei U Man, câștigă și ele un loc în tura nouă de stickere + câte un sticker pack gigant cu care să te lauzi la prieteni!

Perioada de desfășurare: 08-21.05.2017

Anunțarea câștigătorilor: 24.05.2017

Ce TREBUIE să mai știi:

1. Trebuie să postezi designul (designurile) de sticker pe wall-ul / peretele Uman Shop pe Facebook (www.facebook.com/UmanShop)

2. Marele câștigător + cei patru fericiți posesori de premii suplimentare vor fi aleși de echipa U MAN (luând în considerare și numărul de like-uri al designului, trebuie să ținem cont și de ce a plăcut fanilor noștri)

3. Poți crea unul sau mai multe design-uri, în orice format, pe tema data: #culturaurbana

!!! U-MAN îți rezervă dreptul să descalifice designuri care pot fi considerate ofensatoare, care se dovedesc a fi copiate sau care nu se încadrează în reguli.

!!! U-MAN îți rezervă dreptul să intervină asupra designului / culorilor la momentul imprimării stickerelor.

CONCURS: Cultură Urbană

Prinde #culturaurbana într-un video și poți câștiga o pereche de DC Trase + o grămadă de stickere!

Pentru că vrem să ducem #culturaurbana la nivelul următor, cel în care te implicăm și pe tine, dăm drumul la un concurs prin care vrem să vedem exact ce înseamnă pentru tine hashtag-ul nostru.

Ce trebuie să faci mai exact ca să intri în cursa pentru premiul U Man?

Tema concursului: Cultură Urbană

1. Filmează cu ce vrei tu (fie că e smartphone, cameră foto, aparat ultra-profesional sau goPro) un video nu mai lung de 1 minut şi 15 secunde în care să surprinzi orice îți inspiră ție ideea de #culturaurbana. Video-ul tău poate reprezenta orice: sporturi, fashion, fast food, tehnologie, școală VS computer games, vlogging sau partying, tu cu gașca, tu singur, tu cu cățel și purcel, orașul tău adormit sau super-activ, orice, ORICE îți inspiră ție #culturaurbana!

2. Editează video-ul dacă vrei. Dacă nu, e la fel de bine.

3. Postează video-ul pe pagina noastră de Facebook www.facebook.com/umanshop. Ca să te dai mare la prieteni, postează-l și pe pagina ta de Facebook.

4. Folosește NEAPĂRAT hashtag-urile #uman #culturaurbana. Musai! Premiul constă într-o pereche de teniși DC Trase la alegere (da, da, cel mai tare model ever) și o grămadă de stickere din arhiva personală U Man!

Perioada de desfășurare a concursului: 28.03.2017-12.04.2017

Câștigătorul va fi ales de echipa U Man.

Sigur vom lua în considerare și video-urile care au fost super apreciate, share-uite sau care au devenit virale peste noapte. Așa că, fă-ți reclamă!

Anunțarea câștigătorul: 15.04.2017

U Man este #culturaurbana!

Eroi locali - Ștefan Lucuț

Nu aveam cum să trecem cu vederea unul dintre eroii locali responsabili de imaginea U Man, de succesul imaginii de Capitală Culturală Europeană în 2021 și unul din cei mai cool graphic designers din Timișoara.

În acest episod:

Ștefan Lucuț - designer grafic | baubauwerk

Timișoara / Berlin

șapcă DC & hanorac Quiksilver Cosmo & jachetă Etnies

REDUCERI

Da, au început! Știm, știm că le doreai, dar am vrut să așteptăm noul an ca să îți facem surpriza asta!

Așa că toate modelele de SHOES - de la teniși, la ghete, basheți sau skate shoes - au reducere de până la 33%. Iar hainele intră și ele în joc, cu reduceri la tricouri, pantaloni & jeans, hanorace sau jachete. Și ca să pui capac, accesoriile au și ele prețuri care se asortează cu tot ce ți-ai adăugat deja în coș din categoriile despre care ți-am povestit mai sus. Spor la shopping la super-preț!