Blog U Man

Reduceri la U-Man!

Schimbă ceva anul ăsta la tine și profită din plin de tradiția cu care te-am obișnuit!

Îți aducem pe U Man REDUCERI de până la 50%** la categroriile: shoes, haine&accesorii!

Branduri precum: DC, Element, Osiris, Supra, Billabong, Convers, Vans chiar și Nike te așteaptă aranjate frumos în vitrina noatră. Lasă-te inspirat de shop-ul tău preferat și grăbește-te să pui mâna pe ceva fain – stocul este limitat, așa că nu mai sta pe gânduri.

Cadouri U Man - luna decembrie

Luna decembrie, numită și luna cu cele mai faine cadouri puse în joc de către echipa U Man a sosit!

Cele mai faine branduri precum: DC, Element, Osiris, Volcom, Etnies, Billabong, Emerica, Roxy, Vans, Converse, DVS, Globe, VonZipper, Dirty Velvet, ThityTwo si chiar cel mai nou membru al familiei – Nike SB, îți aduc acum cele mai tari cadouri.

Fie că-ți cumperi jachete (Element Lenox, Volcom Hernan Jacket, DC Riji Jacket, Billabong All Day Jacket) sau poate preferi sezonul ăsta să-ți schimbi perechea de pantaloni de snow cu una nouă (DC Recruit Pant, Billabong Malla sau Volcom Solver Snow Pant și să nu uităm de accesorii precum: mănuși (DC Deadeye Gloves, Roxy Jetty SE Mittens, Quiksilver Mission Gloves) goggles (VonZipper Alt SM, VonZipper Skylab, VonZipperTrike) care și ele joacă un rol important – toate acestea + multe altele – îți aduc surprize cum numai U Man știe să-ți pregătească.

• Orice comandă de minimum: 100 Lei | Pin

200 Lei | Brățară

300 Lei | Kendama

500 Lei | Tricou• Orice comandă peste 1000 Lei: Pin + Brățară + Kendama + Tricou

U Man #culturaurbana

CONCURS U Man: Colindă-ne!

Știm și noi că știi și tu că U Man e sursa ta de concursuri si branduri originale precum: DC, Etnies, Osiris, Supra, Vans, Element, Roxy! Venim în scena online cu cel mai mișto concurs – am fi spus că e cel mai mișto de până acum, dar am fi mințit pentru că toate concursurile organizate de către noi sunt cele mai faine și la modul cel mai serios vorbim!

Echipa U Man vrea să vadă cât de creativ poți tu să fii și cum poți să transformi o idee în cea mai inventivă chestie posibilă. Dacă-ți place să scrii poezii (musai colinde), să faci videoclipuri, să dai un graff sau să faci o fotografie funny (lista continuă, e la alegerea ta cum vrei să-ți transmiți arta) cu tematică de Crăciun... Ce mai stai pe gânduri? Dă-i bătaie și surprinde-ne într-un mod cât mai fain posibil.

Ce câștigi tu? Vezi puloverul ăla Volcom din banner-ul de mai sus? Exact, ăsta o să fie premiul tău.

Și când stai să te gândești că mai avem o singură mărime (XL), dar cui ii pasă? Îi atât de fain încât poți să mai bagi un strat de haine pe sub el, că doar e frig afară.

U Man menține #culturaurbana

SUPER-REDUCERI de până la 60%!

SUPER-REDUCERI de până la 60%!

E perioada aia super-cool a verii pe care o aștepți mereu cu nerăbdare. Au început cele mai tari reduceri pe site-ul umanist, găsești de toate și din toate la un preț super-redus!

De la shoes mega-blană care au o reducere de până la 60% la skate-uri reduse cu 50%, iar de aici plecăm la haine care sunt reduse cu până la 50% și să nu uităm de cel mai important accesoriu al verii, ochelarii de soare care sunt reduși cu 33%.

Vara asta faci senzație purtând produse umaniste!

CONCURS: DESIGN a Sticker!

Cele mai cool concursuri de la U Man sunt cele în care vă rugăm pe voi să desenați STICKERELE care ajung la toți clienții noștri din toată țara! Așa că hai să vă mai provocăm încă o dată:

desenează un sticker (sau mai multe) pentru U Man cu tema #culturaurbana! Pune ce vrei tu în desen, orice îți inspiră urban – de la skate, la bmx, la longboard ori kendama, de la muzică, la graffiti, la monștrii sau zombies, de la autoportret în stil propriu la un cățel (bine, fie, sau pisică) care face breakdance. Da, poate fi orice! Cool să fie, ca să ne placă și nouă!

Și poate te întrebi ce câștigi... Păi ce altceva dacă nu cel mai cool model de shoes de la U Man:

DC Trase TX – the original since forever! În plus, designul tău intră primul în noua tură de stickere care va ajunge în mii de exemplare în toate magazinele U Man și la toți clienții din țară! Iar ca premii suplimentare, următoarele 4 designuri care plac echipei U Man, câștigă și ele un loc în tura nouă de stickere + câte un sticker pack gigant cu care să te lauzi la prieteni!

Perioada de desfășurare: 08-21.05.2017

Anunțarea câștigătorilor: 24.05.2017

Ce TREBUIE să mai știi:

1. Trebuie să postezi designul (designurile) de sticker pe wall-ul / peretele Uman Shop pe Facebook (www.facebook.com/UmanShop)

2. Marele câștigător + cei patru fericiți posesori de premii suplimentare vor fi aleși de echipa U MAN (luând în considerare și numărul de like-uri al designului, trebuie să ținem cont și de ce a plăcut fanilor noștri)

3. Poți crea unul sau mai multe design-uri, în orice format, pe tema data: #culturaurbana

!!! U-MAN îți rezervă dreptul să descalifice designuri care pot fi considerate ofensatoare, care se dovedesc a fi copiate sau care nu se încadrează în reguli.

!!! U-MAN îți rezervă dreptul să intervină asupra designului / culorilor la momentul imprimării stickerelor.