Blog U Man

Eroi locali - Ștefan Lucuț

Nu aveam cum să trecem cu vederea unul dintre eroii locali responsabili de imaginea U Man, de succesul imaginii de Capitală Culturală Europeană în 2021 și unul din cei mai cool graphic designers din Timișoara.

În acest episod:

Ștefan Lucuț - designer grafic | baubauwerk

Timișoara / Berlin

șapcă DC & hanorac Quiksilver Cosmo & jachetă Etnies

REDUCERI

Da, au început! Știm, știm că le doreai, dar am vrut să așteptăm noul an ca să îți facem surpriza asta!

Așa că toate modelele de SHOES - de la teniși, la ghete, basheți sau skate shoes - au reducere de până la 33%. Iar hainele intră și ele în joc, cu reduceri la tricouri, pantaloni & jeans, hanorace sau jachete. Și ca să pui capac, accesoriile au și ele prețuri care se asortează cu tot ce ți-ai adăugat deja în coș din categoriile despre care ți-am povestit mai sus. Spor la shopping la super-preț!

Supra x Assassin's Creed - marea lansare

Lansăm noile modele Supra x Assassin's Creed FIX în ziua în ziua în care mult așteptatul film ajunge și în România.

Și ca să marcăm un eveniment atât de important, avem o singură zi de vânzare online, o singură zi în care poți comanda modelul preferat, fie că e The Skytop III, the Scissor sau the Stacks II - toate în ediție limitată. Asta e șansa ta unică să faci parte din istoria Assassin's Creed!

Și facem lucrurile mai interesante, așa că pregătim surprize grămadă pentru toți cei care vor să fie primii la start, deci stai prin zonă!

Eroi locali - Lucian Balaciu

Continuăm lista oamenilor faini din jurul nostru, cu unul dintre cei mai apreciați bartenderi ai cafenelei D'arc din Timișoara. Toate ședințele noastre de brainstosming nu ar mai fi la fel fără cafeaua de dimineață făcută de Lucian.

În episodul al treilea:

Lucian Balaciu - bartender | D'arc Timișoara

Timișoara

hanorac DC

Seria de evenimente U Man

Nu ne putem despărți de 2016 chiar atât de ușor... ne încearcă sentimentul că s-a mai dus un an și noi am mai crescut. Așa că avem de dat înapoi celor care ne-au susținut de-a lungul timpului. Și ne-am zis că o serie de evenimente în toate locațiile U Man e exact ce trebuie.

Începem, așadar, la Timișoara, vineri, 16 decembrie și trecem prin Cluj, Iași, Brașov și București, până duminică, 18 decembrie.

Lista evenimentelor + detalii pentru fiecare locație în parte:

Timișoara- vineri, 16 decembrie - Dudu&Bia - AnonimTM back2back

Cluj - duminică, 18 decembrie - concert unplugged Sky Swallows Challenger

Brașov - duminică, 18 decembrie - Live Cypher Freestyle

București - sâmbătă, 17 decembrie - Dancehall Tradition & Raps live mix

Iași - duminică, 18 decembrie - Xmas Globes Graffiti Sketching & live music streaming