Blog U Man

Eroi locali - Zeno Ardelean

Continuăm lista oamenilor faini, reali, cu ocupații cotidiene, care nu sunt rockstars, care sunt exact ca noi, cu un mecanic de biciclete din Timișoara. Care pe lângă cadre de bițe și centrări de roți, mai sudează - printre altele - și birouri pentru staff-ul numeros de la U Man și scaune de bar pe care să bei o bere, după ce ai terminat tura de weekend cu bicicleta.

În episodul al doilea:

Zeno Ardelean - mecanic biciclete | ZCyclery

Timișoara

căciulă Etnies Arena Pom Beanie

Black Friday la U Man în 2016

...va fi cel mai tare de până acum | 18-20 noiembrie 2016

Dacă în 2015 Black Friday la U Man a fost EPIC și am rămas fără întreg stocul de shoes într-un timp atât de scurt, am zis că anul acesta facem lucrurile mai mari, mai tari, mai multe.

Așa că am adunat tot anul cele mai bune modele de teniși, ghete, bascheți, skateri, skate shoes – spune-le cum vrei, colecția asta de BLACK FRIDAY la U Man e una cum n-ai mai văzut până acum.

De la DC Shoes, la OSIRIS, VANS, ETNIES și chiar SUPRA, daaaaa, SUPRA va avea suuuuuper-preț de BLACK FRIDAY la U Man. Și nu te ademenim cu unul, două modele, nu… Avem 28 de modele de shoes în colecția specială de Black Friday dintre care 5 SUPRA și nici mai mult, nici mai puțin de 15 modele DC Shoes.

De la tenișii clasici și asortabili la orice, DC Trase – de data asta din piele întoarsă și ediții premium, la mult râvniții DC Spartan High WC – speciali pentru iarnă, căptușiți cu blăniță la interior și rezistenți la apă. Și ajungem până la un model în premieră la Black Friday – ghetele DC Shoes Spartan Boot – poate cele mai cool ghete / bocanci pe care ne-a fost dat să le vedem.

8 modele de teniși vor fi în EXCLUSIVITATE pe www.u-man.ro din care ediția limitată Etnies Marana Vulc MT – 30 Years special anniversary edition - nemaivăzut pe la noi și cu stoc generos, ca să prinzi mărimea ta chiar dacă îți place să te trezești mai târziu.

De data asta, stocurile sunt gigant, mărimi pentru toată lumea, culori și materiale din cele mai bune, chiar ne-am rostogolit de două ori peste cap să punem la cale o colecție atât de bună de Black Friday. Așa că, fii pe fază – pentru că ai citit până aici, deci nu ești leneș, afli primul când se dă startul la Black Friday pe www.u-man.ro!

Joi, 17 noiembrie, de la ora 20.00

pune mâna serios pe mouse, ochelarii pe ochi și pregătește-te să umpli coșul de cumpărături fără să golești portofelul, pentru că dăm startul la cea mai faină selecție de shoes la care reducerile sunt pe bune și sunt mai tari ca oricând. De Black Friday în cel mai cool shop urban online.

Și o ținem așa până duminică, 20 noiembrie, ora 23.59.

Dar sfatul nostru, ca de obicei, e să nu stai pe gânduri, stocurile sunt mari, dar nu sunt nelimitate!

Eroi locali - Attila Debelka

Pentru că U Man a fost întotdeauna mai mult decât o sursă de fashion, adrenalină, echipamente de orice fel, bună dispoziție sau inspirație, ne simțim datori să dăm înapoi - în primul rând recunoștință - celor care ne susțin.

Fie că au fost alături de noi încă de la începuturi sau sunt prieteni noi, pentru noi ei sunt Eroi locali - oameni reali în ipostaze reale, cu ocupații și preocupări reale.

Încercăm astfel să (ne) identificăm cu cei care au făcut U Man ceea ce este azi - cel mai longeviv, cool și real shop urban de pe la noi.

În primul episod:

Attila Debelka - tattoo artist | Bizzzarttattoo

Cluj-Napoca

teniși Etnies Scout

Get HIGH

Dacă tot a venit toamna cu tot frigul și ploile ei, am zis că ar fi cazul să punem la cale o colecție de modele de shoes mid și high top cu care să treci prin orice vânt ori baltă. Așa că ai acum o selecție faină de teniși la înălțime, printre care o grămadă de modele de la Supra Footwear - amintim doar Supra Skytop, Supra Vaider sau Supra Ellington. Și adaugăm mixului niște Vans Sk8-HI, Etnies Marana Vulc MT, Emerica The Hsu G6, Globe Motley Mid sau minunatul DC Spartan High WC SE. Nu sta plouat, asta e șansa ta să te ridici la înălțime cu o pereche de high top shoes!

ILIE'S VLOG LA U MAN

Dacă nu te numeri încă printre abonații vlogului lui Ilie, e foarte posibil să nu fi cel mai pe val din gașca ta. Asta pentru că Ilie e super pe val. Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt, la o simplă căutare pe YouTube te vei convinge! Și dacă tot ai dat play la video-urile lui și ți-a plăcut, ar fi cazul să îl și cunoști! Iar sâmbată, 1 octombrie la U Man București de la ora 14.00 și duminică, 2 octombrie la U Man Iași de la ora 17.00 e șansa ta! Dacă vrei să susții cauza lui Ilie - construirea unui skate park în Chișinău - o poți face cumpărând stickerele dedicate, care îți pot aduce și surprize, pe lângă satisfacția susținerii unei cauze faine. Așa că hai la o poveste, o sesiune de autografe, la poze pentru Facebook și Instagram și la o grămadă de surprize de la U Man & Boardshop Chișinău!