Element x Kai & Sunny

Colecția limitată - Element x Kai & Sunny capsule collection - a duo-ului londonez este și la U Man.

Tricoul Element Kai&Sunny Squares, hanoracul Element Kai&Sunny Hood și modelul de shoes Element Mitake Kai&Sunny sunt deja în stoc în magazinul nostru online.
2 produse

JACHETE

E oficial! E toamnă! Și ne îndreptăm cu pași repezi spre o iarnă în care trebuie să arătăm bine dacă vrem să trecem cu bine peste ea.

Așadar, ai aici o colecție cool de jachete impermeabile, geci de iarnă cu căptușală moale, modele parka cu glugă atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

18 produse

HIGHTOPS

Cele mai vândute modele ale sezonului - tenișii high top și ghetele!

Impermeabile, din piele naturală sau din piele ecologică, cu captușeală din blană sau cu talpă Vibram, oricare dintre modelele de la U Man îți garantează și un look cool, și protecție împotriva frigului și umezelii.

DC Spartan High WC WNT căptușiți cu blană sau DC Spartan High WR Boot - ghetele rezistente la apă sunt doar două dintre recomandările noastre.
50 produse

OSIRIS X ETNIES

Am pus laolaltă cele mai noi, mai fresh și mai bune modele de teniși Etnies și Osiris. Asta pentru ca tu să nu mai faci efort să cauți ce-ți place, ci să îți rămână timp pentru lucrurile importante.

De la Osiris CT Hi, la Etnies Fader MT, Osiris Clone sau Osiris NYC 83 și până la Etnies Marana MT sau Etnies Jefferson Mid.

Toate modele prea bune ca să nu cumva îți placă unul dintre ele la nebunie!
36 produse