Detalii tehnice

 
DC Shoes DualLiteDC Shoes DualLiteDoua densitati de UniLite ce lucreaza impreuna pentru a oferi un suport si o absorbtie a socurilor superioara.
 
DC Shoes Impact ADC Shoes Impact ASistem de amortizare cu perna de aer din poliuretan termoplastic pentru a spori performantele si confortul.
 
DC Shoes Impact GDC Shoes Impact GSistem de amortizare cu gel, construit pentru a absorbi impactul si a proteja calcaiul.
 
DC Shoes Impact SDC Shoes Impact S
 
DC Shoes OrtholiteDC Shoes OrtholiteTalpic din spuma turnata care absoarbe umezeala si confera extra-suport
 
DC Shoes PSI FlexDC Shoes PSI Flex
 
DC Shoes StretchDC Shoes StretchMaterial elastic special pentru confort si performanta.
 
DC Shoes Super SuedeDC Shoes Super SuedePiele intoarsa cu rezistenta mai mare cu 50% in comparatie cu pielea intoarsa normala
 
DC Shoes UniLiteDC Shoes UniLiteEste un compus termoplastic din poliuretan folosit la talpile tenisilor. Constructia usoara ajuta la sustinerea piciorului si la flexibilitate. Materialul absoarbe socurile si imparte greutatea in diferite puncte de sustinere.
 
DC Shoes Water Resistant DC Shoes Water Resistant Strat exterior rezistent la apa, ploaie si zapada.
 
DC Shoes Waterproof DC Shoes Waterproof Impermeabil
 
STI Evolution FoamSTI Evolution FoamSti-Evolution Foam este o spuma usoara, folosita la talpicii si la talpile exterioare ale tenisilor Etnies. Durabila, rezistenta la impact si ultra-usoara, spuma STI sustine talpa, ofera confort si reduce considerabil greutatea tenisilor.
Pentru orice altă întrebare sau nelămurire vă rugăm vizițati pagina de contact sau
contactați-ne la:

0356-005873 shop@u-man.ro