Click pe poza pentru zoom
Colecții:JacheteFALL'17

Element

Lenox

Culoarea
NegruNegru
Alege mărimea
 • SOnline stoc limitat
  Timișoara - Lifestyle ultima bucată
  București Băneasa ultima bucată
  Cluj ultima bucată
 • MOnline stoc limitat
  București Băneasa stoc limitat
  Cluj stoc limitat
 • LOnline ultima bucată
  Timișoara - Lifestyle ultima bucată
  Cluj ultima bucată
980LEI
 • Facebook
 • Twitter
 • Tumblr
 • Pinterest
Descriere 
InchideTehnologia Authentech din waxed canvas parka aduce cel mai dorit confort si caldură în același timp, datorită că 2/3 din corp este făcut cu ajutorul căptușelii naturale Sherpa. De asemena dispune de o talie reglabilă cu ajutorul unui șnur, două buzunare în partea de sus a pieptului, cel din partea dreaptă se închidecu fermoar, iar cel din partea stângă se închide cu capse. Mai are și 4 buzunare în partea de jos a jachetei, 2 dintre ele se închid cu capse, iar celelalte 2 se află în partea laterală pentru ca tu să-ți bagi mâinile mai ușor în ele ca să le încălzești atunci când este cazul. Jacheta se închide cu ajutorul unui fermoar ce merge până deasupra gâtului și are și un sistem de prindere care protejează fermoarul prin capse.

Compoziție:
67% bumbac 33% poliamidă

Brandul Element a luat naștere în 1992 din dorința de a deveni în scurt timp marca cea mai onestă din domeniul skateboardingului. Printre primele branduri care a introdus arta și artiștii în colecțiile sale, Element este și azi marca materialelor eco-friendly. Cu o echipă de rideri care numără nume precum Mark Appleyard, Brandon Westgate, Chad Tim Tim sau Levi Brown precum Chad Eaton aka Timber și mulți alții, Element a ajuns rapid în top.

 • Element Autentech
  closeElement AutentechElement AutentechSTRATUL EXTERIOR:
  Materialul rezistent la apa te menține uscat în toate condițiile meteo.

  STRATUL DE BAZĂ
  Spumă de bază care menține căldura

  STRATUL INTERIOR
  Material îmblănit sau insulat care optimizează căldura și confortul.

  Tehnologia Autentech de la ELEMENT reprezintă noua inovație în modă și performanță când vine vorba de jachete sau ghete.
   
 • Wolfeboro Collection
  closeWolfeboro CollectionWolfeboro CollectionCabana pe care fondatorul brandului Element, străbunicul lui Johny Schillereff, a construit-o in Wolfeboro, New Hampshire a ajutat la inspirația pentru crearea brandului care continuă să funcționeze și astăzi. Jachetele Element au fost create cu acest gând: stil clasic cu tehnologii moderne și inspirate de traiul simplu.
  ENDURE THE ELEMENTS.