Plata și livrarea

Prețul

Prețul produselor afișat pe site este în lei (TVA inclus) și nu include taxa de transport, pe care cumpărătorul trebuie să o suporte (în cazul unei comenzi cu valoare mai mică de 500 lei și care este gratuită în cazul unei comenzi cu valoare egală sau mai mare de 500 lei) și pe care o poate alege în momentul finalizării comenzii.

Transportul

Transportul se face prin Fan Courier sau Poșta Română. Contravaloarea coletului (incluzând și taxa de transport) se va achita la agentul Fan Courier sau la oficiul poștal. În cazul plății cu cardul de credit, contravaloarea transportului se va adăuga la prețul produsului și se vor debita împreună de pe cardul cu care se face plata.

Metoda de plată

Din pagina de comandă poți selecta modalitatea de plată: prin ramburs (plata produsului și a transportului în numerar (lei) la livrare, către agentul Fan Courier care îți livrează coletul acasă sau la oficiul poștal de la care ridici pachetul) sau prin card (plata produsului și a transportului prin card, iar agentului Fan Courier sau la Poștă nu mai trebuie să achiți nimic).

Confirmare & livrare

După efectuarea comenzii vei fi contactat telefonic la numărul de telefon completat de tine atunci când ai făcut comanda pe site. Adresa la care se va face livrarea este cea completată pe comandă sau la cea confirmată telefonic. Fiecare comandă se va verifica telefonic cu unul dintre angajații U MAN. Dacă dorești altă adresă de livrare decât cea din buletin (asta e posibil doar prin curier) completează o altă adresă de livrare sau anunță-ne telefonic (la numărul de telefon 0356-005873) / pe e-mail (la adresa shop@u-man.ro). Dacă alegi livrarea prin Poșta Română nu poți primi colete decât la adresa din buletin.

Anularea comenzii

Comanda NU va fi livrată decât după contactarea telefonică. În cazul în care numărul de telefon introdus de tine la finalizarea comenzii pe site nu este corect / telefonul e închis ori ocupat, vei fi contactat prin e-mail. În cazul în care nu răspunzi nici la telefon și nici la e-mail în termen de 3 zile, comanda va fi anulată.

Termenul de livrare

Termenul de livrare obișnuit al produselor cumpărate de la U Man se încadrează între 24 de ore și 5 zile din momentul confirmării telefonice și înregistrării comenzii. Fan Courier livrează coletele în 24 ore – maximum 2 zile lucrătoare, iar cu Poșta Română transportul durează între 3 și 5 zile lucrătoare.

Urmărirea coletului

În cazul în care comanda ți-a fost trimisă prin Fan Courier vei putea vedea codul AWB al coletului din pagina contului tău pe site-ul www.u-man.ro și apăsând pe Istoricul comenzilor. În cazul în care nu ești utilizator înregistrat, în momentul în care coletul pleacă din sediul U Man, vei primi un e-mail cu codul AWB al pachetului tău. Cu acest cod vei putea vedea exact unde este pachetul tău pe www.fancourier.ro sau la numărul lor de telefon – pe care îl găsești, pentru fiecare regiune în parte, tot pe www.fancourier.ro.
Poșta Română nu dispune de un sistem de urmărire a coletelor, așa că nu îți rămâne decât să aștepti. În cazul în care au trecut mai mult de 3 zile de la data confirmării telefonice a comenzii, poți merge cu buletinul/cartea de identitate la oficiul poștal de care aparții să întrebi dacă a ajuns pachetul tău.

Excepții

În condiții speciale (sărbători, perioade de reduceri sau promoții) ne asumăm dreptul de a mări timpul de livrare, dar te vom anunța și pe tine din timp.

Nu putem garanta că toate produsele afișate pe site se află și pe stocuri, pentru că se pot vinde în magazin sau pot fi comandate de 2 persoane în același timp. Din acest motiv e posibil ca unele comenzi să nu fie trimise dacă produsele sunt vândute în magazin în același moment, dacă au fost comandate de 2 persoane concomitent, dacă prezintă defecte de fabricație detectate la verificare sau dacă furnizorii nu le mai produc. Dar cu siguranță te vom anunța telefonic, dacă este cazul.

Pentru orice altă întrebare sau nelămurire vă rugăm vizițati pagina de contact sau
contactați-ne la:

0356-005873 shop@u-man.ro