Blog U Man

Skate goodies la U Man Shop

Ți-a fost dor să dai talpă?

Punem pariu că da, de aceea ne-am grăbit să îți aducem pe site cele mai noi modele de skate – de la plăci până la completuri.

Iar dacă vorbim despre skate, normal că-i aducem în discuție pe băieții de la Sk8mafia & despre ei știți deja că sunt cel mai periculos crew de skate. Personalități precum: Kellen James, Brandon Turner, Javier Sarmiento, Wes Kremer, Tyler Surrey, Jamie Palmore, Jimmy Cao, Marshall Heath, Stephen Lawyer și Alexis Ramirez fac parte din categoria pro de skate și cu siguranță sunt o inspirație pentru tine.

Pe lângă Sk8mafia, un brand cunoscut la U Man Shop este Jart. De asemenea și ei au la rândul lor o echipa de skate din care fac parte: Mark Frölich, Adrien Bulard, Danny Leon, Carlos Zarazua & Gustavo Ribeiro. Prietenii de la Jart merg pe ideea de environmental practice și folosesc doar materiale din lemn de arțar din USA de pe piața controlată. Principalul lor scop este să respecte criterile de eco-friendly.

Plăcile Jart sunt excelente pentru toate nivelurile de abilități, de la începători până la profesioniști.

Nu în ultimul rând suntem de părere că brandul Element joacă un rol foarte important la U Man Shop, acest brand a luat naștere în 1992 din dorința de a deveni în scurt timp marca cea mai onestă din domeniul skateboardingului. Printre primele branduri care a introdus arta și artiștii în colecțiile sale, Element este și azi marca materialelor eco-friendly. Cu o echipă de rideri care numără nume precum Mark Appleyard, Brandon Westgate, Chad Tim Tim sau Levi Brown. Celelalte branduri de skate care sunt și ele la fel de importante se găsesc aici!

În cazul în care vrei să-ți faci placa ta de skate de pe site de la zero, o să ai nevoie de următoarele elemente:

- Placă aka skateboard deck

- Set de 2 axe

- Set de 4 roți

- Set de 8 rulmenți – câte 2/roată

- Bolts-uri

- Griptape

- Skate tool (un must have în montarea unui skate pe bucăți)

Modele noi Supra la U Man!

Ai așteptat destul și parcă cu folos, nu? Noua colecție Supra a ajuns pe site la noi.

Nu e de mirare că ai pus și sezonul ăsta ochii pe încă o pereche. Colecția ta de acasă merită să se îmbogățească cu încă un model, fie că este vorba de Breaker, Chino, Cobalt, Pecos sau Factor, avem de toate cât să placă la toată lumea!

Noi ne-am ales modelul favorit, i-am scos din cutie și i-am pregătit de plimbare.

Noua colecție de boardshorts

A sosit și vremea în care putem să scoatem lejer din dulap una din perechile colorate de boardshorts.

Are you ready să dai startul la o baie în piscină? Dacă da... la fel și noua colecție de boardshorts e pregătită pentru tine. Chiar dacă nu ești genul de persoană care face surf, boardshorts-ii de la U Man sunt perfecți și de mers la plajă, scăldat în lac sau de stat degeaba la soare!

Uscare rapidă și water-repellent, pe scurt, fac parte din summer survival kit.

Te așteaptă o vară lungă, plină de amintiri și distracție cât cuprinde, fă să fie vara ta de neuitat și nu renunța la perechea de boardshorts pe care ai pus ochii.

Cele mai diversificate modele de boardshorts se găsesc pe site de la brand-ul Quiksilver, un brand fondat în anul 1969, undeva pe o plajă din Torquiai, Australia. Quiksilver a devenit unul dintre cele mai mari brand-uri de echipamente pentru surf și nu numai din lume. În anul 1990 Quiksilver lansează pe piață un brand soră, sub numele de Roxy.

Dă un click și vezi colecția aici.

Stefan Janoski - Nike Zoom Stefan Janoski

Stefan Janoski este un skateboarder profesionist, artist, scriitor și muzician american, cunoscut mai ales în lumea skateboardingului pentru modelul său de shoes Nike SB, „Nike Zoom Stefan Janoski”. Printre profesioniștii de skateboarding, Janoski mai este cunoscut și pentru abilitățile sale „de schimbare” cât și pentru stilul casual pe care îl adoptă constant.

Janoski a fost sponsorizat de compania Expedition One de skateboard deck și a apărut în videoclipul Alone. Apoi fiind recrutat de echipa de skateboarding Habitat prin intermediul skaterului Tim O'Connor. De asemenea, Janoski este și un susținător și participant al concursului de skateboarding Tampa Pro.

În urma formării brandului Nike Skateboarding (Nike SB) în 2002 - a doua încercare a companiei de a se stabili pe piața de skateboarding - Janoski a fost selectat de către echpa Nike SB și a primit posibilitatea de a-și proiecta propriul model de shoes semnat și pregătit pentru lansare.

Începând cu anul 2013, modelul „Nike SB Zoom Stefan Janoski” este descris ca: "extremely successful," "wildly successful," și "an instant classic."

Janoski a dezvăluit în 2013 că este complet responsabil pentru designul shoe-ului: ”Am fost complet implicat în designul shoe-ului meu, începutul colaborării a fost o luptă. Nike și cu mine am avut două idei complet diferite despre cum ar trebui să fie modelul shoe-ului, dar, cum conceptul purta semnătura mea, nu m-am compromis și am continuat să lucrăm până a ieșit așa cum mi-am dorit”.

O parte din modelele ce poartă semnătura Stefan Janoski se găsesc aici

Metallica X Billabong LAB

Această colaborare dintre Billabong si Metallica se face vizibilă prin Billabong LAB, o divizie care sprijină artiști, muzicieni, designer și fotografi talentați.

Billabong a fost înființat ca și brand de surfing în anul 1973 de către Gordon și Rena Merchant. Cunoscută în principal pentru echipamentul de surf (de la boardshorts, la costume de baie sau costume speciale pentru surf ori wakeboarding), Billabong rămâne până azi una dintre cele mai colorate mărci de pe piața sporturilor pe placă, fie că alegi să porți produsele pe plajă ori în oraș.

Metallica este o formație de heavy metal din Los Angeles, California, SUA. Trupa a fost fondată în anul 1981, reușind să vândă peste 100 de milioane de discuri în toată lumea. Succesul comercial a făcut din Metallica o formație foarte controversată. Face parte din „Big Four of Thrash” alături de Slayer, Megadeth și Anthrax. Formația actuală cuprinde membrii fondatori și compozitori primari: James Hetfield, Lars Ulrich, chitaristul principal Kirk Hammett și basistul Robert Trujillo. Chitaristul Dave Mustaine (care a înființat trupa Megadeth după ce a fost concediat din Metallica) și basiștii Ron McGovney, Cliff Burton (care a murit într-un accident de autobuz în Suedia în 1986) și Jason Newsted sunt foști membri ai trupei.

Colaborarea dintre Billabong și Metallica se împarte în felul următor: Octombrie, Decembrie 2019 și Ianuarie, Februarie, Martie 2020.

- Octombrie - "The Black Album" - Metallica a crescut cu fiecare album, atât în complexitate cât și ca atitudine. Însă cel mai important album din acea perioadă va fi: „Metallica” numit de fani și cunoscut ca „The Black Album” (din cauza logoului și coperții negre dar și succesului comparativ cu „The White Album”).

- Decembrie - Metallica x AI Forever - O colaborare cu un design premium dintre Billabong și Metallica, în memoria lui Andy Irons și relația sa unică cu trupa.

- Ianuarie - Ride the Lightning - O colaborare inspirată de cel mai electrizant album din catalogul de înaltă tensiune al trupei iconice. Insuși atletul Italo Ferreira a luat parte la aceasta colaborare. Albumul de debut al formației a făcut din Metallica liderul mișcării Thrash. În acest context când Metallica a lansat “Ride the Lightning” a surprins pe toată lumea.

- Februarie - Master Of Puppets – Colaborare inspirată de imaginile puternice și comentariile sociale ale celui de-al treilea album sunt apreciat chiar și de critici trupei. "Master of Puppets", primul album integral sub casa de discuri Elektra, este considerat de către majoritatea fanilor hard-core ai Metallica și de majoritatea specialiștilor ca fiind cel mai bun, cel mai bun album Metallica, dar și cel mai bun album Heavy metal al tuturor timpurilor.

- Martie - And Justice For All - Cinci colecții inspirate de maeștrii metalului și de albumele care au dat startul la tot. În a cincea și ultima colaborare: prezentăm cu mândrie o colaborare cu design premium care este inspirată de inimitabilul album, 8x-platinum album: And Justice For All.. Cel de-al patrulea album Metallica este „...And Justice for All”. Mulții fani sau specialiști se îndoiau de puterea creativă a lui Metallica fără Cliff. Însă relația dintre James Hetfield și Lars Ulrich a fost întotdeauna primordială pentru formație. Ei sunt baza forței creative ce înseamnă Metallica. Astfel albumul „...And Justice for All” a fost un succes masiv. Tributul suprem adus de formație lui Cliff.

O parte din cele 5 colaborări se gasește la momentul actual pe site