Blog U Man

ANGAJĂM - Mare Marketer

Hai, tocmai ți-ai găsit jobul perfect.

Dacă inspiri idei și expiri rezultate, vezi mai jos care e treaba și apoi trimite-ne un mail.

CE AI DE FĂCUT:

- Facebook ads

- Coordonarea colegelor de pe social media (Facebook + Instagram)

- Optimizarea ratei de conversie in-site

- Rapoarte ocazionale

- Strategia, implementarea și optimizarea campaniilor digitale și offline

- Colaborare cu designerul pentru grafica si imaginea campaniilor

- Compunerea, programarea și trimiterea newsletteruluiCE ÎȚI TREBUIE (cel puțin):

- Nivel avansat Facebook Ads

- Nivel mediu

- Cunoștințe de copywriting

- Cunoștințe de bază în Excel/Google Sheets

- Creativitate

- Team player (d’oh)

- Nu căutăm diplome, căutăm skill - dar dacă nuCE PRIMEȘTI:

- Multe stickere

- Mașină (comună) de servici

- Remunerație fixă

- Bonus din targetul lunar

- O echipă deschisă (și noi nu suntem doar programați să spunem asta ;) )

- Dezvoltare (până la urmă, marketingul va fi al tău - asta îți oferă oportunități de a învăța multe treburi noi și de a crește pe mai multe planuri)

- 50% reducere la D’arc :)

Dacă ți s-au mărit pupilele când ai văzut anunțul, hai să ne auzim. Trimite un CV pe leitmotif@u-man.ro sau razvanchelbea@u-man.ro, și neapărăt să incluzi în mail și textul ‘am citit tot anunțul’ :)

Movie time! Etnies - ALBUM la U Man Timisoara

etnies prezintă ALBUM, un film care scoate în față skateboardingul la nivel mondial, prezentând unele dintre cele mai mari nume și talente ale lumii moderne din această categorie. Acțiunea se desfășoară pe străzile orașelor din cinci continente diferite – fimul este aranjat pe un soundtrack original.

Conceptul coloanei sonore pentru filmul ALBUM a fost acela de a implica muzicienii care au luat parte în cultura skateboardingului de zeci de ani și au reușit sa transforme muzica în ceva original fiind inspirată din stilul și personalitatea fiecărui skateboarder în parte.

Acest film este o reflectare a tuturor momentelor care s-au transformat într-o dedicare aparte asupra acestui proiect. Este o capsulă a timpului care oferă angajament și recunoștință pentru skateboarding.

Regizat de Mike Manzoori.

CHRIS JOSLIN | RYAN SHECKLER | MATT BERGER | NICK GARCIA | TREVOR MCCLUNG | RYAN LAY | AIDAN CAMPBELL | BARNEY PAGE | WILLOW | DAVID REYES | JAMIE TANCOWNY | SILVESTER EDUARDO | KOICHIRO UEHARA | SAMARRIA BREVARD

Hai să vizionăm împreună unul dintre cele mai faine filme!

Când – 21 aprilie, sâmbătă Ora – 16:00 Locația – Str. Augustin Pacha nr.2, Timișoara

Reduceri la U-Man!

Schimbă ceva anul ăsta la tine și profită din plin de tradiția cu care te-am obișnuit!

Îți aducem pe U Man REDUCERI de până la 50%** la categroriile: shoes, haine&accesorii!

Branduri precum: DC, Element, Osiris, Supra, Billabong, Convers, Vans chiar și Nike te așteaptă aranjate frumos în vitrina noastră. Lasă-te inspirat de shop-ul tău preferat și grăbește-te să pui mâna pe ceva fain – stocul este limitat, așa că nu mai sta pe gânduri.

Cadouri U Man - luna decembrie

Luna decembrie, numită și luna cu cele mai faine cadouri puse în joc de către echipa U Man a sosit!

Cele mai faine branduri precum: DC, Element, Osiris, Volcom, Etnies, Billabong, Emerica, Roxy, Vans, Converse, DVS, Globe, VonZipper, Dirty Velvet, ThityTwo si chiar cel mai nou membru al familiei – Nike SB, îți aduc acum cele mai tari cadouri.

Fie că-ți cumperi jachete (Element Lenox, Volcom Hernan Jacket, DC Riji Jacket, Billabong All Day Jacket) sau poate preferi sezonul ăsta să-ți schimbi perechea de pantaloni de snow cu una nouă (DC Recruit Pant, Billabong Malla sau Volcom Solver Snow Pant și să nu uităm de accesorii precum: mănuși (DC Deadeye Gloves, Roxy Jetty SE Mittens, Quiksilver Mission Gloves) goggles (VonZipper Alt SM, VonZipper Skylab, VonZipperTrike) care și ele joacă un rol important – toate acestea + multe altele – îți aduc surprize cum numai U Man știe să-ți pregătească.

• Orice comandă de minimum: 100 Lei | Pin

200 Lei | Brățară

300 Lei | Kendama

500 Lei | Tricou• Orice comandă peste 1000 Lei: Pin + Brățară + Kendama + Tricou

U Man #culturaurbana

CONCURS U Man: Colindă-ne!

Știm și noi că știi și tu că U Man e sursa ta de concursuri si branduri originale precum: DC, Etnies, Osiris, Supra, Vans, Element, Roxy! Venim în scena online cu cel mai mișto concurs – am fi spus că e cel mai mișto de până acum, dar am fi mințit pentru că toate concursurile organizate de către noi sunt cele mai faine și la modul cel mai serios vorbim!

Echipa U Man vrea să vadă cât de creativ poți tu să fii și cum poți să transformi o idee în cea mai inventivă chestie posibilă. Dacă-ți place să scrii poezii (musai colinde), să faci videoclipuri, să dai un graff sau să faci o fotografie funny (lista continuă, e la alegerea ta cum vrei să-ți transmiți arta) cu tematică de Crăciun... Ce mai stai pe gânduri? Dă-i bătaie și surprinde-ne într-un mod cât mai fain posibil.

Ce câștigi tu? Vezi puloverul ăla Volcom din banner-ul de mai sus? Exact, ăsta o să fie premiul tău.

Și când stai să te gândești că mai avem o singură mărime (XL), dar cui ii pasă? Îi atât de fain încât poți să mai bagi un strat de haine pe sub el, că doar e frig afară.

U Man menține #culturaurbana