Blog U Man

FYYFF UMAN x BeretaTM

Before you get all cocky with all those middle fingers waved around with almost no shame you gotta know that we teamed up with U MAN, an urban shop and a social voice since 2003, to raise awareness about that big elephant in the room: Social Hate!

This shit is punching through every bit of fiber the human kind is built upon. On a personal level it produces tons of stress, maladjustment, fear and everything in between. On all of us level it causes riots, wars, inequity, and the loss of normality and happiness for most.

This is a big FUCK YOU YOU FUCKIN FUCK to all of us for contributing to this!

The only solution is to understand and accept our differences and to Debate, Cooperate & Harmonize!

Skate goodies la U Man Shop

Ți-a fost dor să dai talpă?

Punem pariu că da, de aceea ne-am grăbit să îți aducem pe site cele mai noi modele de skate – de la plăci până la completuri.

Iar dacă vorbim despre skate, normal că-i aducem în discuție pe băieții de la Sk8mafia & despre ei știți deja că sunt cel mai periculos crew de skate. Personalități precum: Kellen James, Brandon Turner, Javier Sarmiento, Wes Kremer, Tyler Surrey, Jamie Palmore, Jimmy Cao, Marshall Heath, Stephen Lawyer și Alexis Ramirez fac parte din categoria pro de skate și cu siguranță sunt o inspirație pentru tine.

Pe lângă Sk8mafia, un brand cunoscut la U Man Shop este Jart. De asemenea și ei au la rândul lor o echipa de skate din care fac parte: Mark Frölich, Adrien Bulard, Danny Leon, Carlos Zarazua & Gustavo Ribeiro. Prietenii de la Jart merg pe ideea de environmental practice și folosesc doar materiale din lemn de arțar din USA de pe piața controlată. Principalul lor scop este să respecte criterile de eco-friendly.

Plăcile Jart sunt excelente pentru toate nivelurile de abilități, de la începători până la profesioniști.

Nu în ultimul rând suntem de părere că brandul Element joacă un rol foarte important la U Man Shop, acest brand a luat naștere în 1992 din dorința de a deveni în scurt timp marca cea mai onestă din domeniul skateboardingului. Printre primele branduri care a introdus arta și artiștii în colecțiile sale, Element este și azi marca materialelor eco-friendly. Cu o echipă de rideri care numără nume precum Mark Appleyard, Brandon Westgate, Chad Tim Tim sau Levi Brown. Celelalte branduri de skate care sunt și ele la fel de importante se găsesc aici!

În cazul în care vrei să-ți faci placa ta de skate de pe site de la zero, o să ai nevoie de următoarele elemente:

- Placă aka skateboard deck

- Set de 2 axe

- Set de 4 roți

- Set de 8 rulmenți – câte 2/roată

- Bolts-uri

- Griptape

- Skate tool (un must have în montarea unui skate pe bucăți)

Modele noi Supra la U Man!

Ai așteptat destul și parcă cu folos, nu? Noua colecție Supra a ajuns pe site la noi.

Nu e de mirare că ai pus și sezonul ăsta ochii pe încă o pereche. Colecția ta de acasă merită să se îmbogățească cu încă un model, fie că este vorba de Breaker, Chino, Cobalt, Pecos sau Factor, avem de toate cât să placă la toată lumea!

Noi ne-am ales modelul favorit, i-am scos din cutie și i-am pregătit de plimbare.

Noua colecție de boardshorts

A sosit și vremea în care putem să scoatem lejer din dulap una din perechile colorate de boardshorts.

Are you ready să dai startul la o baie în piscină? Dacă da... la fel și noua colecție de boardshorts e pregătită pentru tine. Chiar dacă nu ești genul de persoană care face surf, boardshorts-ii de la U Man sunt perfecți și de mers la plajă, scăldat în lac sau de stat degeaba la soare!

Uscare rapidă și water-repellent, pe scurt, fac parte din summer survival kit.

Te așteaptă o vară lungă, plină de amintiri și distracție cât cuprinde, fă să fie vara ta de neuitat și nu renunța la perechea de boardshorts pe care ai pus ochii.

Cele mai diversificate modele de boardshorts se găsesc pe site de la brand-ul Quiksilver, un brand fondat în anul 1969, undeva pe o plajă din Torquiai, Australia. Quiksilver a devenit unul dintre cele mai mari brand-uri de echipamente pentru surf și nu numai din lume. În anul 1990 Quiksilver lansează pe piață un brand soră, sub numele de Roxy.

Dă un click și vezi colecția aici.

Stefan Janoski - Nike Zoom Stefan Janoski

Stefan Janoski este un skateboarder profesionist, artist, scriitor și muzician american, cunoscut mai ales în lumea skateboardingului pentru modelul său de shoes Nike SB, „Nike Zoom Stefan Janoski”. Printre profesioniștii de skateboarding, Janoski mai este cunoscut și pentru abilitățile sale „de schimbare” cât și pentru stilul casual pe care îl adoptă constant.

Janoski a fost sponsorizat de compania Expedition One de skateboard deck și a apărut în videoclipul Alone. Apoi fiind recrutat de echipa de skateboarding Habitat prin intermediul skaterului Tim O'Connor. De asemenea, Janoski este și un susținător și participant al concursului de skateboarding Tampa Pro.

În urma formării brandului Nike Skateboarding (Nike SB) în 2002 - a doua încercare a companiei de a se stabili pe piața de skateboarding - Janoski a fost selectat de către echpa Nike SB și a primit posibilitatea de a-și proiecta propriul model de shoes semnat și pregătit pentru lansare.

Începând cu anul 2013, modelul „Nike SB Zoom Stefan Janoski” este descris ca: "extremely successful," "wildly successful," și "an instant classic."

Janoski a dezvăluit în 2013 că este complet responsabil pentru designul shoe-ului: ”Am fost complet implicat în designul shoe-ului meu, începutul colaborării a fost o luptă. Nike și cu mine am avut două idei complet diferite despre cum ar trebui să fie modelul shoe-ului, dar, cum conceptul purta semnătura mea, nu m-am compromis și am continuat să lucrăm până a ieșit așa cum mi-am dorit”.

O parte din modelele ce poartă semnătura Stefan Janoski se găsesc aici