Blog U Man

Art to the core

Câștigă premiul cel mare de 500 Euro și admirația celor din jur.

Arată-ne cea mai faină pereche de teniși DC Manual customizată de tine!

Cum? Urmează pașii de mai jos:

1. Descarcă template-ul

2. Crează-ți propriul design (fie în format digital fie în format fizic)

3. Trimite-ne designul pe adresa de email shop@u-man.ro alături de datele tale personale (Nume, prenume, adresa de reședință, număr de telefon).

4. Anunțăm finaliștii în data de 5 iulie.

Design-urile concepute pentru înscriere trebuie să aparțină în totalitate participanților, să nu încalce drepturile de autor ale altor persoane și să fie trimise către noi până în data de 4 IULIE. Design-urile sunt acceptate în format digital cât și format fizic (desenat pe o coală de hârtie și făcut poză)

Tema lucrării: este una generală, participantul poate să deseneze ceea ce dorește el, atâta timp cât nu este nimic ofensator. Puncte bonus concurenților care vin și cu o poveste scrisă la designul creat de către aceștia.

Echipa U Man va desemna 10 lucrări finaliste în prima etapă, care vor avea șansa să fie puse în practică live pe câte o pereche de teniși – în cardul U Man Fest, în data de 10 IULIE. Câștigătorii primei etape vor fi anunțați pe rețelele de socializare.

Pentru a intra în posesia șablonului, poți să-l descarci din următorul link formatul este: PDF editabil (Photoshop, Illustrator etc. – pentru cei care doresc să lucreze manual, se poate printa pe format A3). De menționat, materialul tenișilor este din pânză.

Câștigătorul marelui premiu va fi ales din cei 10 finaliști, de către echipa U Man, în ziua evenimentului, după ce lucrările finale vor va fi desenate live pe perechea de teniși.

! U-MAN își rezervă dreptul să descalifice designuri care pot fi considerate ofensatoare, care se dovedesc a fi copiate sau care nu se încadrează în reguli.

!! U-MAN nu oferă materialele de care ai nevoie pentru a desena pe teniși (de asemenea tenișii desenați vor rămâne la noi).

!!! U-MAN își rezerva dreptul sa modifice prezentul regulament si orice modificare fiind adusa la cunostinta publicului potrivit legislatiei in vigoare.

!!!! U-MAN nu oferă transport și cazare persoanelor dornice să participe la eveniment.

CONFIDENTIALITATEA ȘI PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

FYYFF UMAN x BeretaTM

Before you get all cocky with all those middle fingers waved around with almost no shame you gotta know that we teamed up with U MAN, an urban shop and a social voice since 2003, to raise awareness about that big elephant in the room: Social Hate!

This shit is punching through every bit of fiber the human kind is built upon. On a personal level it produces tons of stress, maladjustment, fear and everything in between. On all of us level it causes riots, wars, inequity, and the loss of normality and happiness for most.

This is a big FUCK YOU YOU FUCKIN FUCK to all of us for contributing to this!

The only solution is to understand and accept our differences and to Debate, Cooperate & Harmonize!

Skate goodies la U Man Shop

Ți-a fost dor să dai talpă?

Punem pariu că da, de aceea ne-am grăbit să îți aducem pe site cele mai noi modele de skate – de la plăci până la completuri.

Iar dacă vorbim despre skate, normal că-i aducem în discuție pe băieții de la Sk8mafia & despre ei știți deja că sunt cel mai periculos crew de skate. Personalități precum: Kellen James, Brandon Turner, Javier Sarmiento, Wes Kremer, Tyler Surrey, Jamie Palmore, Jimmy Cao, Marshall Heath, Stephen Lawyer și Alexis Ramirez fac parte din categoria pro de skate și cu siguranță sunt o inspirație pentru tine.

Pe lângă Sk8mafia, un brand cunoscut la U Man Shop este Jart. De asemenea și ei au la rândul lor o echipa de skate din care fac parte: Mark Frölich, Adrien Bulard, Danny Leon, Carlos Zarazua & Gustavo Ribeiro. Prietenii de la Jart merg pe ideea de environmental practice și folosesc doar materiale din lemn de arțar din USA de pe piața controlată. Principalul lor scop este să respecte criterile de eco-friendly.

Plăcile Jart sunt excelente pentru toate nivelurile de abilități, de la începători până la profesioniști.

Nu în ultimul rând suntem de părere că brandul Element joacă un rol foarte important la U Man Shop, acest brand a luat naștere în 1992 din dorința de a deveni în scurt timp marca cea mai onestă din domeniul skateboardingului. Printre primele branduri care a introdus arta și artiștii în colecțiile sale, Element este și azi marca materialelor eco-friendly. Cu o echipă de rideri care numără nume precum Mark Appleyard, Brandon Westgate, Chad Tim Tim sau Levi Brown. Celelalte branduri de skate care sunt și ele la fel de importante se găsesc aici!

În cazul în care vrei să-ți faci placa ta de skate de pe site de la zero, o să ai nevoie de următoarele elemente:

- Placă aka skateboard deck

- Set de 2 axe

- Set de 4 roți

- Set de 8 rulmenți – câte 2/roată

- Bolts-uri

- Griptape

- Skate tool (un must have în montarea unui skate pe bucăți)

Modele noi Supra la U Man!

Ai așteptat destul și parcă cu folos, nu? Noua colecție Supra a ajuns pe site la noi.

Nu e de mirare că ai pus și sezonul ăsta ochii pe încă o pereche. Colecția ta de acasă merită să se îmbogățească cu încă un model, fie că este vorba de Breaker, Chino, Cobalt, Pecos sau Factor, avem de toate cât să placă la toată lumea!

Noi ne-am ales modelul favorit, i-am scos din cutie și i-am pregătit de plimbare.

Noua colecție de boardshorts

A sosit și vremea în care putem să scoatem lejer din dulap una din perechile colorate de boardshorts.

Are you ready să dai startul la o baie în piscină? Dacă da... la fel și noua colecție de boardshorts e pregătită pentru tine. Chiar dacă nu ești genul de persoană care face surf, boardshorts-ii de la U Man sunt perfecți și de mers la plajă, scăldat în lac sau de stat degeaba la soare!

Uscare rapidă și water-repellent, pe scurt, fac parte din summer survival kit.

Te așteaptă o vară lungă, plină de amintiri și distracție cât cuprinde, fă să fie vara ta de neuitat și nu renunța la perechea de boardshorts pe care ai pus ochii.

Cele mai diversificate modele de boardshorts se găsesc pe site de la brand-ul Quiksilver, un brand fondat în anul 1969, undeva pe o plajă din Torquiai, Australia. Quiksilver a devenit unul dintre cele mai mari brand-uri de echipamente pentru surf și nu numai din lume. În anul 1990 Quiksilver lansează pe piață un brand soră, sub numele de Roxy.

Dă un click și vezi colecția aici.