U Man

U Man este cel mai mare skateshop din România și cel mai cunoscut magazin de lifestyle urban, reușind să aducă la un loc adepții de skateboarding, graffiti, snowboarding, street style, longboarding & lifestyle.

Înființat în 2003, încă dictează ce trebuie să porți ca să nu îngroși rândurile urbanilor în uniforme. Te încalță în teniși, ghete, slip-ons sau boots, te îmbracă în tricouri, hanorace, blugi, boardshorts sau te echipează complet pentru snow și skate.

Aduce direct în moda străzii branduri ca DC Shoes, Osiris, Billabong, Volcom si Element, Etnies, Emerica, Altamont si ThirtyTwo, Von Zipper, DVS, Quiksilver și Roxy, Vans & Converse.

Promovează arta, cultura, muzica, sporturile urbane și extreme. Dacă e skateboarding, racing sau rolling, dacă implică o placă și una / două / patru roți și o doză considerabilă de adrenalină, este U MAN.

Susține de mai bine de un deceniu orice idee ieșită din comun în toate orașele în care există deja magazine U MAN: Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, București, Brașov și Băneasa și se adresează întregii țări direct din magazinul online.

Timisoara - Centru

 Str. Augustin Pacha nr.2,
Timișoara, 300055, Timiș
 Telefon0771 697 783
 E-mailshop@u-man.ro
 OrarLuni-Vineri 11:00-19:00
Sâmbătă 11:00-18:00
Duminică închis