Detalii tehnice

 
DC - UV ArtDC - UV ArtExterior din piele sintetică specială care expune o textură deosebită în contact cu soarele.
 
DC Shoes DualLiteDC Shoes DualLiteDoua densitati de UniLite ce lucreaza impreuna pentru a oferi un suport si o absorbtie a socurilor superioara.
 
DC Shoes Impact ADC Shoes Impact ASistem de amortizare cu perna de aer din poliuretan termoplastic pentru a spori performantele si confortul.
 
DC Shoes Impact GDC Shoes Impact GSistem de amortizare cu gel, construit pentru a absorbi impactul si a proteja calcaiul.
 
DC Shoes Impact SDC Shoes Impact SBranț personalizat care apără părțile principale ale piciorului în momentul impactului cu solul. Oferă protecție și confort în zonele cele mai fragile ale piciorului. Ideal atât pentru skate cât și pentru uz normal.
 
DC Shoes OrtholiteDC Shoes OrtholiteTalpic din spuma turnata care absoarbe umezeala si confera extra-suport
 
DC Shoes PSI FlexDC Shoes PSI Flex
 
DC Shoes StretchDC Shoes StretchMaterial elastic special pentru confort si performanta.
 
DC Shoes Super SuedeDC Shoes Super SuedePiele intoarsa cu rezistenta mai mare cu 50% in comparatie cu pielea intoarsa normala
 
DC Shoes UniLiteDC Shoes UniLiteEste un compus termoplastic din poliuretan folosit la talpile tenisilor. Constructia usoara ajuta la sustinerea piciorului si la flexibilitate. Materialul absoarbe socurile si imparte greutatea in diferite puncte de sustinere.
 
DC Shoes Water Resistant DC Shoes Water Resistant Strat exterior rezistent la apa, ploaie si zapada.
 
DC Shoes Waterproof DC Shoes Waterproof Impermeabil
 
DVS VaporCellDVS VaporCell Oferind abilitatea superioară atât pentru skateri cât și pentru puratarea cazuală, talpicurile noi de la DVS au ca și tehnologie material prelucrat inițial de cei de la NASA pentru durabilitate și confort total. #socomfortable
 
Element AutentechElement AutentechSTRATUL EXTERIOR:
Materialul rezistent la apa te menține uscat în toate condițiile meteo.

STRATUL DE BAZĂ
Spumă de bază care menține căldura

STRATUL INTERIOR
Material îmblănit sau insulat care optimizează căldura și confortul.

Tehnologia Autentech de la ELEMENT reprezintă noua inovație în modă și performanță când vine vorba de jachete sau ghete.
 
Globe NitroliteGlobe NitroliteBranț din spumă cu formula EVA special făcut de către cei de la Globe pentru a îmbunătății mobilitatea și funcționalitatea shoesilor.
 
Globe Shockbed™Globe Shockbed™Branțul poliuretan de la Globe asigură rezistentă superioară la impact și confort, oferind astfel protecție pentru durabilitatea produsului.
 
Nike LunarlonNike Lunarlon Tehnologia Lunarlon aparține companiei Nike care vizează atât confort suprem cât și rezistență la impact îmbunătățită cu 30% față de tălpicurile obișnuite.
 
STI Evolution FoamSTI Evolution FoamSti-Evolution Foam este o spuma usoara, folosita la talpicii si la talpile exterioare ale tenisilor Etnies. Durabila, rezistenta la impact si ultra-usoara, spuma STI sustine talpa, ofera confort si reduce considerabil greutatea tenisilor.
 
Supra FoamSupra FoamBranț creat pentru skate, Supra Foam aduce confort și durabilitate atât în uzul de zi cu zi cât și în timpul activităților mai... extreme.
 
Wolfeboro CollectionWolfeboro CollectionCabana pe care fondatorul brandului Element, străbunicul lui Johny Schillereff, a construit-o in Wolfeboro, New Hampshire a ajutat la inspirația pentru crearea brandului care continuă să funcționeze și astăzi. Jachetele Element au fost create cu acest gând: stil clasic cu tehnologii moderne și inspirate de traiul simplu.
ENDURE THE ELEMENTS.
Pentru orice altă întrebare sau nelămurire vă rugăm vizițati pagina de contact sau
contactați-ne la:

0356-005873 shop@u-man.ro