Click pe poza pentru zoom

Element

Lenox

Culoarea
NegruNegru
Produs indisponibil
 • Facebook
 • Twitter
 • Tumblr
 • Pinterest
Descriere 
InchideTehnologia Authentech Waxed Canvas Parka aduce cel mai dorit confort pe care l-ai visat, datorită faptului că 2/3 din suprafața ei este realizată din căptușelă tafa .
De asemena dispune de o talie reglabilă cu ajuotorul unui șnur, două buzunare în partea de sus a pieptului, unul dintre ele se închide cu fermoar, iar celălalt se închide cu capse.
În partea de jos a jachetei are 4 buzunare, 2 dintre ele se închid cu capse, iar celelalte 2 îți oferă posibilitatea ca tu să-ți bagi mâinile mai ușor în ele pentru a te încălzi când este cazul . Jacheta se închide cu ajutorul unui fermoar ce merge până deasupra gâtului având incorporat și un sistem de prindere care protejează fermoarul prin capse.

- Tehnologie Authentech Waxed Canvas Parka
- Jachetă cu 3 funcții
- Rezistentă la apă

Compoziție:
67% bumbac 33% poliamidă

Brandul Element a luat naștere în 1992 din dorința de a deveni în scurt timp marca cea mai onestă din domeniul skateboardingului. Printre primele branduri care a introdus arta și artiștii în colecțiile sale, Element este și azi marca materialelor eco-friendly. Cu o echipă de rideri care numără nume precum Mark Appleyard, Brandon Westgate, Chad Tim Tim sau Levi Brown precum Chad Eaton aka Timber și mulți alții, Element a ajuns rapid în top.

 • Element Autentech
  closeElement AutentechElement AutentechSTRATUL EXTERIOR:
  Materialul rezistent la apa te menține uscat în toate condițiile meteo.

  STRATUL DE BAZĂ
  Spumă de bază care menține căldura

  STRATUL INTERIOR
  Material îmblănit sau insulat care optimizează căldura și confortul.

  Tehnologia Autentech de la ELEMENT reprezintă noua inovație în modă și performanță când vine vorba de jachete sau ghete.
   
 • Wolfeboro Collection
  closeWolfeboro CollectionWolfeboro CollectionCabana pe care fondatorul brandului Element, străbunicul lui Johny Schillereff, a construit-o in Wolfeboro, New Hampshire a ajutat la inspirația pentru crearea brandului care continuă să funcționeze și astăzi. Jachetele Element au fost create cu acest gând: stil clasic cu tehnologii moderne și inspirate de traiul simplu.
  ENDURE THE ELEMENTS.