Click pe poza pentru zoom

Element

Misty

Culoarea
MaroMaro
Produs indisponibil
 • Facebook
 • Twitter
 • Tumblr
 • Pinterest
Descriere 
InchideJachetă pentru cel mai urban stil pe care poți să-l adopți, perfectă pentru anotimpurile: toamna și iarna.
Este îmblănită și căptușită în interior, deține o glugă îmblănită, se închide cu fermoar și are o fâșie de material care acoperă demersul lui și se închide prin capse, are șase buzunare exterioare și un buzunar interior. Talia este reglabilă cu un șnur, la fel și gluga și are capse pentru transformarea ei în fishtail parka.

Compoziție:
Material exterior: 78% Bumbac, 22%Poliester
Material interior: 100% Poliester


Brandul Element a luat naștere în 1992 din dorința de a deveni în scurt timp marca cea mai onestă din domeniul skateboardingului. Printre primele branduri care a introdus arta și artiștii în colecțiile sale, Element este și azi marca materialelor eco-friendly. Cu o echipă de rideri care numără nume precum Mark Appleyard, Brandon Westgate, Chad Tim Tim sau Levi Brown precum Chad Eaton aka Timber și mulți alții, Element a ajuns rapid în top.

 • Element Autentech
  closeElement AutentechElement AutentechSTRATUL EXTERIOR:
  Materialul rezistent la apa te menține uscat în toate condițiile meteo.

  STRATUL DE BAZĂ
  Spumă de bază care menține căldura

  STRATUL INTERIOR
  Material îmblănit sau insulat care optimizează căldura și confortul.

  Tehnologia Autentech de la ELEMENT reprezintă noua inovație în modă și performanță când vine vorba de jachete sau ghete.
   
 • Wolfeboro Collection
  closeWolfeboro CollectionWolfeboro CollectionCabana pe care fondatorul brandului Element, străbunicul lui Johny Schillereff, a construit-o in Wolfeboro, New Hampshire a ajutat la inspirația pentru crearea brandului care continuă să funcționeze și astăzi. Jachetele Element au fost create cu acest gând: stil clasic cu tehnologii moderne și inspirate de traiul simplu.
  ENDURE THE ELEMENTS.