Click pe poza pentru zoom

Element

Roghan Plus

Culoarea
KhakiKhaki
Produs indisponibil
 • Facebook
 • Twitter
 • Tumblr
 • Pinterest
Descriere 
InchideClasicul stil militar întâlnește tehnologia modernă. Iar acest lucru face ca tu să profiți de o calitate și mai bună din partea produsului. Această jachetă oferă confort în timp ce tu confrunți cele mai rele părți ale vremii. De asemenea, ea se închide cu fermoar și dispune de o fâșie de material care acoper fermarul și care se prinde prin capse, 2 buzunare laterale care sunt așezate pe piept, 2 buzunare așezate mai jos care se închid prin capse, iar talia este reglabilă cu ajutorul unui șnur.

- Tehnologie authentech Militare Fishtail Twill Parka
- Logoul Element așezat pe mâneca stângă.

Compoziție:
100% bumbac

Brandul Element a luat naștere în 1992 din dorința de a deveni în scurt timp marca cea mai onestă din domeniul skateboardingului. Printre primele branduri care a introdus arta și artiștii în colecțiile sale, Element este și azi marca materialelor eco-friendly. Cu o echipă de rideri care numără nume precum Mark Appleyard, Brandon Westgate, Chad Tim Tim sau Levi Brown precum Chad Eaton aka Timber și mulți alții, Element a ajuns rapid în top.
 • Element Autentech
  closeElement AutentechElement AutentechSTRATUL EXTERIOR:
  Materialul rezistent la apa te menține uscat în toate condițiile meteo.

  STRATUL DE BAZĂ
  Spumă de bază care menține căldura

  STRATUL INTERIOR
  Material îmblănit sau insulat care optimizează căldura și confortul.

  Tehnologia Autentech de la ELEMENT reprezintă noua inovație în modă și performanță când vine vorba de jachete sau ghete.
   
 • Wolfeboro Collection
  closeWolfeboro CollectionWolfeboro CollectionCabana pe care fondatorul brandului Element, străbunicul lui Johny Schillereff, a construit-o in Wolfeboro, New Hampshire a ajutat la inspirația pentru crearea brandului care continuă să funcționeze și astăzi. Jachetele Element au fost create cu acest gând: stil clasic cu tehnologii moderne și inspirate de traiul simplu.
  ENDURE THE ELEMENTS.