Click pe poza pentru zoom

Element

Stark

Culoarea
Produs indisponibil
  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • Pinterest
Descriere 
InchideVremea rea nu are nicio șansă împotriva ta atunci când ești îmbracat cu această jachetă. Nu lăsa să-ți scape, datorită căptușelii pe care o are frigul și ploaia vor sta la distanță de tine, talia și gluga sunt reglabile cu ajutorul unui șnur, iar locul tău secret pentru depozitarea portofelului se va găsi în interiorul jachetei sub forma unui buzunar încăpător.
Partea interioara fiind îmblănită, se găsesc 2 buzunare laterale care se închid cu ajutorul unor capse care sunt perfecte pentru a-ți încălzi mâinile, gluga este reglabilă și are un buzunar ascuns așezat pe piept.

- Fermoar metalic expus în partea frontală
- Buzunar așezat pe piept
- Talie reglabilă
- Glugă reglabilă cu ajutorul unui șiret
- Ștampila din piele cu logoul Element pe mâneca stângă

Comoziție:
65% poliester 35% bumbac

Brandul Element a luat naștere în 1992 din dorința de a deveni în scurt timp marca cea mai onestă din domeniul skateboardingului. Printre primele branduri care a introdus arta și artiștii în colecțiile sale, Element este și azi marca materialelor eco-friendly. Cu o echipă de rideri care numără nume precum Mark Appleyard, Brandon Westgate, Chad Tim Tim sau Levi Brown precum Chad Eaton aka Timber și mulți alții, Element a ajuns rapid în top.