Click pe poza pentru zoom

Uman

Alex Baciu

Culoarea
AlbAlb
Alege mărimea
  • MOnline ultima bucată
90 LEI
60LEI
  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • Pinterest
Descriere 
InchideAlex Baciu ne invită să căutăm o nouă perspectivă de a vedea impactul mediului urban aspura naturii și să înțelegem mai bine dacă suntem în direcția potrivită. Amprenta artei Baciene asupra urbei noastre e notabilă:
“Îmi place zona street art-ului - ea este cea mai expusă, are un impact cu o dimensiune diferită de cum ne-am gândi noi. Este un fenomen prezent la nivel mondial pe care și noi l-am adoptat într-un mod destul de coerent de ceva ani încoace. Rădăcinile lui sunt clar din subculturile anilor 70 și are o evoluție ramificată până în zilele noastre.
Pornește defapt cu un dialog, de multe ori îmi place să îi spun un trialog - o comunicare între artiști, oameni care vor să spună ceva, urmând să apară efectul unui triunghi informațional în care spectatorul - omul de rând devine martor la comunicarea urbană. Mediul urban devine un ziar local care se poate transforma într-unul internațional în zilele noastre, prin inserarea de mesaje, imagini, care duc la generarea altora și formează un întreg ciclu informațional.”


Ce au în comun orașul, arta și identitatea?
Umanitatea - cea care a clădit habitatul uman, care simte și creează artă, care are nevoia de a-și exprima identitatea. Am modelat orașul, iar el la rândul lui ne-am modelat pe noi și așa s-a născut cultura urbană în toate formele ei - muzica, arta vizuală, sporturile urbane și stilul urban.

Atelier22TM și Uman Shop au făcut echipă pentru a-ți aduce un event înfipt în cultura urbană, un mix de muzică și artă vizuală.