În cazul în care produsul comandat de la noi prezintă un defect de fabricație, ai timp 30 de zile calendaristice să îl schimbi.

Dacă defectele au apărut în urma purtării adecvate (conform instrucțiunilor care au însoțit produsul) în termenul de 30 de zile de la recepționare, produsul va fi înlocuit ori reparat în termen de 14 zile de la recepționarea acestuia la sediul U Man. În cazul în care produsul nu mai poate fi reparat ori înlocuit, U Man își rezervă dreptul de a returna clientului contravaloarea acestuia (exceptând taxele de transport).

Toate detaliile referitoare la termenii acordării garanției sunt menționate pentru fiecare categorie de produse în parte și se regăsesc pe fluturașul cu Instrucțiuni de utilizare și întreținere primit o dată cu produsul. Pentru aplicarea și soluționarea garanției ai nevoie de documentele care atestă achiziția din magazinul nostru în original sau copie.

Dacă ai uzat produsul fără să ții cont de indicațiile de pe etichetă și de pe Instrucțiunile de utilizare (care însoțesc orice produs cumpărat de la U Man), termenii acordării garanției nu mai sunt valabili. Așa că ai grijă de hainele, accesoriile & tenișii tăi.

Pentru acordarea garanției la produsele din categoria SHOES: citește cu atenție Instrucțiunile de utilizare și întreținere și ai grijă de încălțămintea ta în funcție de material, tipul de talpă etc. NU spăla sub nici o formă încălțămintea sub jet de apă sau la mașina de spălat rufe.

Pentru acordarea garanției la produsele din categoria HAINE: citește cu atenție Instrucțiunile de utilizare și întreținere și spală hainele în funcție de specificațiile și temperaturile indicate pe etichetă.

Pentru plăcile de SKATE / SNOW – complete-uri sau deck-uri, longboarduri, cruisere, plăci de snowboard – garanția acoperă doar defectele de fabricație detectate înainte de a folosi echipamentul. Dacă ai lăsat placa (de lemn) în spații umede, la soare puternic sau ai folosit-o agresiv, dacă ai lovit-o de suprafețe rigide, ai aterizat pe ea incorect – nu îți mai putem oferi garanție. De asemenea, ia în considerare că începătorii pot rupe plăcile mult mai ușor pentru că nu știu să le utilizeze corect.

Pentru orice altă întrebare sau nelămurire vă rugăm vizițati pagina de contact sau
contactați-ne la:

0356-005873 shop@u-man.ro