Prețul
Prețul produselor afișat pe site este în lei (TVA inclus) și nu include taxa de transport, pe care cumpărătorul trebuie să o suporte (în cazul unei comenzi cu valoare mai mică de 500 lei și care este gratuită în cazul unei comenzi cu valoare egală sau mai mare de 500 lei) și pe care o poate alege în momentul finalizării comenzii.

Transportul

La ridicarea coletului, te rugăm să verifici integritatea fizică a acestuia în momentul în care il primesti de la curier. Dacă produsele sunt deteriorate cere un proces verbal de constatare a daunelor și întocmește-l în prezența curierului. Orice reclamație ulterioară nu va fi luată în considerare.

Transportul se face prin Fan Courier. Contravaloarea coletului (incluzând și taxa de transport) se va achita la agentul Fan Courier. În cazul plății cu cardul de credit, contravaloarea transportului se va adăuga la prețul produsului și se vor debita împreună de pe cardul cu care se face plata.

Metoda de plată
Din pagina de comandă poți selecta modalitatea de plată: prin ramburs (plata produsului și a transportului în numerar (lei) la livrare, către agentul Fan Courier care îți livrează coletul acasă) sau prin card (plata produsului și a transportului prin card, iar agentului Fan Courier nu mai trebuie să achiți nimic).

Confirmare & livrare
După efectuarea comenzii vei fi contactat telefonic sau prin E-Mail la numărul de telefon completat de tine atunci când ai făcut comanda pe site. Adresa la care se va face livrarea este cea completată pe comandă sau la cea confirmată telefonic. Dacă dorești altă adresă de livrare decât cea din buletin, completează o altă adresă de livrare sau anunță-ne telefonic (la numărul de telefon 0356-005873) / pe e-mail (la adresa shop@u-man.ro).

Anularea comenzii
Comanda NU va fi livrată decât după contactarea telefonică. În cazul în care numărul de telefon introdus de tine la finalizarea comenzii pe site nu este corect / telefonul e închis ori ocupat, vei fi contactat prin e-mail. În cazul în care nu răspunzi nici la telefon și nici la e-mail în termen de 3 zile, comanda va fi anulată.

Termenul de livrare
Termenul de livrare obișnuit al produselor cumpărate de la U Man se încadrează între 24 de ore și 3 zile din momentul confirmării telefonice și înregistrării comenzii prin serviciul de curierat FanCourier.

Urmărirea coletului
În cazul în care comanda ți-a fost trimisă prin Fan Courier vei putea vedea codul AWB al coletului din pagina contului tău pe site-ul www.u-man.ro și apăsând pe Istoricul comenzilor. În cazul în care nu ești utilizator înregistrat, în momentul în care coletul pleacă din sediul U Man, vei primi un e-mail cu codul AWB al pachetului tău. Cu acest cod vei putea vedea exact unde este pachetul tău pe www.fancourier.ro sau la numărul lor de telefon – pe care îl găsești, pentru fiecare regiune în parte, tot pe www.fancourier.ro.

Excepții
În condiții speciale (sărbători, perioade de reduceri sau promoții) ne asumăm dreptul de a mări timpul de livrare, dar te vom anunța și pe tine din timp.

Nu putem garanta că toate produsele afișate pe site se află și pe stocuri, pentru că pot fi comandate de 2 persoane în același timp. Din acest motiv e posibil ca unele comenzi să nu fie trimise dacă au fost comandate de 2 persoane concomitent, dacă prezintă defecte de fabricație detectate la verificare sau dacă furnizorii nu le mai produc. Dar cu siguranță te vom anunța telefonic sau prin e-mail, dacă este cazul.

Pentru orice altă întrebare sau nelămurire vă rugăm vizițati pagina de contact sau
contactați-ne la:

0356-005873 shop@u-man.ro