Click pe poza pentru zoom
Colecții:winter sale

Rome

Shift

Culoarea
AlbAlb
Alege mărimea
  • SOnline ultima bucată
    Cluj ultima bucată
789LEI
  • Produsul comandat de către tine este în stock și te vei putea bucura de el în timp scurt
  • daca comanda este plasată până-n ora 13, excepție fac zilele de weekend și sărbătoare, va ajunge la tine în 24-48h
  • AWB tracking
  • pentru comenzile peste 499 lei
  • 14 zile retur
  • fiecare comandă vine la pachet cu stickere din colecția Uman
Descriere 
InchideDetalii produs:
- Legaturile Rome Shift sunt bine tehnologizate si ofera multiple posibilitati de customizare, cu un highback responsiv si un baseplate Unibody ce ofera flexibilitate la miscare in orice directie. Pentru un suport mai bun noul strap de la varf Open Form este usor si se adapteaza bine pe orice forma de boot.
- FLEX 4
- Highback Rotation: Toate legaturile Rome beneficiaza de posibilitatea de a roti zona highback. Chiar si legaturile entry-level au aceasta proprietate ca standard. Astfel utilizatorii pot ajusta highback-ul incat acesta sa ramana aliniat cu placa.
- Contour Ankle Strap: Design 3d pentru un fit confortabil si flex mediu pentru miscarile rafinate in timpul trick-urilor.
- OpenForm Toe Strap: Noul strap OpenForm se va mula perfect pe orice boot, fiind in acelasi timp deosebit de usor, datorita design-ului minimalist.
- Eva SubBase Pad: Un pad din spuma EVA pozitionat sub base-plate ofera o buna absorbtie a socurilor, foarte utila in cazul aterizarilor dure si a vibratiilor datorate terenului.
- UNIBODY BASEPLATE: Functioneaza perfect impreuna cu placile de legatura V-Rod si ofera flex progresiv si absorbtie a socurilor.
- Shift Asym Highback: Highback-ul este construit sa fie foarte usor si aliniat din punct de vedere anatomic, cu flex potrivit pentru stiluri variate de snowboarding.