Click pe poza pentru zoom

Union

Cadet

Alege mărimea
  • SOnline ultima bucată
    Brașov ultima bucată
640 LEI
430LEI
  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • Pinterest
Descriere 
InchideCadet este varianta pentru copii a modelului Flite Pro, insa cu o talpa imbracata in spuma termoformabila, pentru un confort suprem. De cand ai pus mana pe ele sau de cand ai bagat prima oara bootul in ele simti asta. Practic primesti un pachet bomba, niste legaturi super rezistente si usoare, dar care raman responsive si confortabile oricat de mult si de divers te-ai da. Si asta datorita contributiei lui Gigi Ruf, care a participat la conceptia lor, plus materialele premium marca Union.

Nivel abilitati : incepator/intermediary
Teren : Perfecta pentru all-mountain, park
Flex : Soft/Mediu
Greutate: 730 grame (cele mai usoare din categoria lor)
Baseplate:
Duraflex™ Stage V Baseplate - Un nou design gandit pentru performanta la freestyle. Union foloseste cel mai bun nylon existent pe piata, pentru durabilitate si comfort. Desigur, toate talpile legaturilor au garantie lifetime. Multi-Density Thermoformed EVA - Spuma injectabila densa ce livreaza o amortizare incredibila a socurilor si vibratiilor, plus un flex natural si confort.
Strap-uri:
3D Symmetric Ankle Strap- Se aseaza super confortabil in jurul gleznei, fiind un strap flexibil, multi strat si care distribuie uniform presiunea pe boot.
Aluminum Buckles - Combinatia perfecta de functionalitate si fiabilitate.
CP1 Highback - Dezvoltat impreuna cu Gigi Ruf, este incredibil de usor, confortabil, si merge absolut pentru toata lumea si pentru orice fel de teren.
Aditionale:
Extruded 3D Aluminium Heelcups - Heelcupul din aluminium ofera durabilitate si rigiditate
Grade 8.8 Hardware - Cel mai folosit material, cand vine vorba de suruburi, saibe si parti mici, este otelul comun, cu gradul 4.6. Luand in considerare la cat de mult stres sunt supuse legaturile si suruburile, Union foloseste otel de gradul 8.8 la TOATE partile mici.
New 4x4,4x2 Channel Disk - Discurile cu care vin legaturile Union se pot monta normal (pe placi cu gauri clasice), dar si pe placi cu montaj ''Channel''.

Union se ocupă cu cele mai bune legături de snowboard din industrie, folosind doar materiale premium în construcția lor. Astfel au devenit cele mai folosite de pro rideri.