Click pe poza pentru zoom
Colecții:snow

Union

Contact Pro

Culoarea
NegruNegru
Alege mărimea
  • MOnline ultima bucată
    Timișoara - Lifestyle ultima bucată
  • LOnline ultima bucată
    Timișoara - Lifestyle ultima bucată
1.010LEI
  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • Pinterest
Descriere 
InchideLegăturile Contact Pro sunt unele din cele mai ușoare de pe piață, avantajul fiind confortul, reducerea vibrațiilor și un raspuns mult mai natural al plăcii. Contact Pro sunt legaturile perfecte pentru riderii ce își doresc libertate totală și un ride în zona mai "surfy".

Baseplate: CP3 Duraflex ST - Baza din naylon este acoperită cu material Vaporlite, care amortizează orice vibratie și Duraflex (un material mai dur), folosit pe partea dinspre lateralul exterior al tălpii.
Ultra Grip™ Toe Straps - Multiple posibilități de reglaj. Fabricat dintr-un cauciuc super durabil, termoplastic, si care se atașează perfect pe boot, menținând-ul în poziția perfectă.
Tool-Free Ankle and Toe Strap Adjustment – Reglaj al lungimii strap-urilor de la gleznă și a părții din față.
Închizători: Magnesium Buckles - fabricate printr-un proces high-tech, închizătorile din magneziu sunt de 4 ori mai dure decat aluminiul, dar au jumatate din greutatea lor.
Grade 8.8 Hardware – Când vine vorba de șuruburi, șaibe si părți mici, otelul comun, cu gradul 4.6 este cel mai folosit material. Union folosește oțel de gradul 8.8 la toate partile mici.
Nivel abilități : începător/intermediar/avansat
Teren : Perfecte pentru powder , all-mountain, park
Flex : Mediu
Greutate: 715 grame

Union se ocupă cu cele mai bune legături de snowboard din industrie, folosind doar materiale premium în construcția lor. Astfel au devenit cele mai folosite de pro rideri.