Click pe poza pentru zoom
Colecții:snwnew

Union

Contact Pro

Culoarea
NegruNegru
Alege mărimea
  • LOnline stoc limitat
1.030 LEI
730LEI
  • Produsul comandat de către tine este în stock și te vei putea bucura de el în timp scurt
  • daca comanda este plasată până-n ora 13, excepție fac zilele de weekend și sărbătoare, va ajunge la tine în 24-48h
  • AWB tracking
  • pentru comenzile peste 499 lei
  • 14 zile retur
  • fiecare comandă vine la pachet cu stickere din colecția Uman
Descriere 
InchideNivel abilitati: Incepator-Avansat
Flex: Mediu/Responsiv
4x2 Channel Disk - Mini disc (minimizeaza la maxim contactul legaturii cu placa, 5%). Discurile cu care vin legaturile Union se pot monta normal (pe placi cu gauri clasice), dar si pe placi cu montaj ''Channel''.
Rideri: Gigi Ruf, Mike Rav

Contact Pro sunt pentru riderii care nu au o problema in a iesi in afara zonei de confort, pentru riderii freestyle care se dau pe unde vor ei sa se dea si vad muntele ca pe propriul lor park.

Contact Pro sunt legaturi pentru orice vrei tu sa faci pe placa.

Sunt unele din cele mai usoare, responsive legaturi. Totul incepe cu talpa acoperita in intregime de EVA si Duraflex si mini disc-ul folosit, asta ducand la 5% contact direct legatura-placa. Alte avantaje ar fi confortul si reducerea vibratiilor si un raspuns mult mai natural al placii.

Proiectate de Gigi Rüf - Gigi Rüf este considerat unul dintre cei mai buni rideri ai tuturor timpurilor si ca dovada stau premiile castigate de el de-a lungul carierei. In 2010 atat Snowboarder Magazine cat si Transworld Snowboarding l-au numit pe Ruf, riderul anului. In 2009 s-a alaturat echipei de pro rideri Union si de atunci colaboreaza impreuna la crearea celor mai bune legaturi pentru riderii de pretutindeni.Baseplate: CP3 Duraflex- Baza din naylon amortizeaza orice vibratie si ofera confort, iar in combinatie cu Duraflex (un material mai dur), folosit mai ales pe partea dinspre lateralul exterior al talpii, rezultand unele din cele mai usoare si responsive legaturi All-terrain ever. Material rezistent la temperaturi foarte joase. Garantie pe viata.
Highback: CP3 Duraflex- Dezvoltat si testat de legenda Gigi Ruf, este incredibil de usor, extrem de confortabil si care face fata oricarei provocari in orice conditii de vreme, teren etc.
Full bottom Thermoformed EVA - Spuma injectabila densa care livreaza o amortizare incredibila a socurilor si vibratiilor, plus un flex natural si confort.
Extruded 3D Aluminium Heelcups - Heelcupul din aluminium ofera durabilitate si rigiditate
Forma Elite Ankle Strap – Designul a fost imbunatatit pentru a produce un raspuns rapid si durabilitate la exterior, si confort la interior, facute dintr-un material aderent ce nu permite alunecarea
Ultra Grip™ Toe Straps - Multiple posibilitati de reglaj. Fabricat dintr-un cauciuc super durabil, termoplastic, si care se ataseaza perfect pe boot, mentinandu-l in pozitia perfecta.
Inchizatori: Aluminiu - Combinatia perfecta de functionalitate si fiabilitate.
Compatibilitate: 4x2 Channel Disk - Mini disc (minimizeaza la maxim contactul legaturii cu placa, 5%). Discurile cu care vin legaturile Union se pot monta normal (pe placi cu gauri clasice), dar si pe placi cu montaj ''Channel''.