Click pe poza pentru zoom

Union

Force

Culoarea
NegruNegru
Alege mărimea
  • LOnline ultima bucată
1.180LEI
  • Produsul comandat de către tine este în stock și te vei putea bucura de el în timp scurt
  • daca comanda este plasată până-n ora 13, excepție fac zilele de weekend și sărbătoare, va ajunge la tine în 24-48h
  • AWB tracking
  • pentru comenzile peste 499 lei
  • 14 zile retur
  • fiecare comandă vine la pachet cu stickere din colecția Uman
Descriere 
Inchide- Nivel abilitati: Intermediar-Avansat
- Flex: Mediu-Rigid
- 4x4, 4x2 Channel Disk - Discurile cu care vin legaturile - Union se pot monta normal (pe placi cu gauri clasice), dar si pe placi cu montaj ''Channel''
- Rideri: Kevin Backstrom

Dupa 16 sezoane in industrie, cu siguranta Force sunt cele mai cunoscute legaturi de la Union.

Despre Force se poate spune ca este un brand in brand, fiind recunoscute ca si legaturi indestructibile, foarte versatile si performante.

Vin cu un flex mediu-rigid si un suport amplu pentru intoarceri rapide si controlate, fara sa sacrifice calitatile cerute la park sau unde vrei tu sa le mai provoci. De asemenea, au foarte multa spuma contra socurilor si a vibratiilor, deci poti sa te dai cat poti de hardcore, in cele mai bune conditii de confort.

Welcome to the Force club.


Highback: Force Duraflex ST - Flexibilitate atunci cand vrei, dar si suport si rezistenta cand ai nevoie. Next level in controlul placii si in raspuns. Rezistent la temperaturi joase.
Baseplate: Stage 4 Duraflex ST - Talpa legaturii un pic mai tare, pentru control si raspuns instant, combinata cu zone de spuma densa injectata, pentru atenuarea vibratiilor si un flex natural, odata cu placa. Rezistenta la temperaturi joase.
Multi-Density Thermoformed EVA - Spuma injectabila densa ce livreaza o amortizare incredibila a socurilor si vibratiilor, plus un flex natural si confort.
Strapuri: Classic Pro Ankle – Un design traditional dar mai lat
Ultra Grip™ Toe Straps - Multiple posibilitati de reglaj. Fabricat dintr-un cauciuc super durabil, termoplastic, si care se ataseaza perfect pe boot, mentinand-ul in pozitia perfecta.
Tool-Free Ankle and Toe Strap Adjustment - Nu ai nevoie de scule ca sa iti reglezi lungimea strap-urilor de la glezna si din partea din fata.
Inchizatori: Magnesium Buckles - fabricate printr-un proces high-tech, inchizatorile din magneziu sunt de 4 ori mai dure decat aluminiul, dar au jumatate din greutatea lor. In plus, magneziul este usor reciclabil.
Extruded 3D Aluminium Heelcups - Heelcupul din aluminium ofera durabilitate si rigiditate
Grade 8.8 Hardware - Cel mai folosit material, cand vine vorba de suruburi, saibe si parti mici, este otelul comun, cu gradul 4.6. Luand in considerare la cat de mult stres sunt supuse legaturile si suruburile, Union foloseste otel de gradul 8.8 la TOATE partile mici.
3-Position Heelcup Adjustment - Prin posibilitatea de reglaj a buclei de la calcai, minimizezi orice posibilitate a calcaiului de a se misca, iar boot-ul se poate regla in legatura perfect pentru un cat mai bun control si raspuns.Compatibilitate: 4x2, 4x4 Channel Disk - Discurile cu care vin legaturile Union se pot monta normal (pe placi cu gauri clasice), dar si pe placi cu montaj ''Channel''.