Click pe poza pentru zoom

Union

Force

Culoarea
GalbenGalben
Produs indisponibil
  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • Pinterest
Descriere 
InchideLegăturile Force sunt printre cele mai recunoscute și apreciate, deoarece, au un flex mediu și un suport amplu pentru întoarceri rapide și controlate. De asemenea, datorită inserției de spumă, ofera cele mai bune condiții de confort.

Nivel abilități : începator/intermediar/avansat
Teren : Perfecte pentru powder, all-mountain, park
Flex : Mediu
Greutate: 840 grame
Baseplate: Stage 4 Duraflex ST Baseplate - Talpa legăturii un pic mai tare, pentru control si raspuns instant, combinata cu zone de spuma densa injectata, pentru atenuarea vibratiilor si un flex natural, odata cu placa.
Multi-Density Thermoformed EVA - Spuma injectabila densa ce livreaza o amortizare incredibila a socurilor si vibratiilor, plus un flex natural si comfort.
Strapuri: Symmetric SonicFused Ankle Strap -Strap-ul de la glezna este fabricat din straturi compozite care formeaza un singur strap, bine articulat. Are foarte putine cusaturi, pentru o durabilitate mai mare si este foarte usor, distribuind presiunea egal pe boot, pentru un confort sporit si mobilitate laterala.
Stage 4 Duraflex ST Baseplate - Talpa legaturii un pic mai tare, pentru control si raspuns instant, combinata cu zone de spuma densa injectata, pentru atenuarea vibratiilor si un flex natural, odata cu placa.
Ultra Grip™ Toe Straps - Multiple posibilitati de reglaj. Fabricat dintr-un cauciuc super durabil, termoplastic, si care se ataseaza perfect pe boot, mentinand-ul in pozitia perfecta.
Tool-Free Ankle and Toe Strap Adjustment – Reglaj al lungimii strap-urilor de la gleznă și a părții din față.
Închizători: Magnesium Buckles - fabricate printr-un proces high-tech, închizatorile din magneziu sunt de 4 ori mai dure decat aluminiul, dar au jumatate din greutatea lor.
Highback:Force Highback - Flexibilitate atunci cand vrei, dar si suport si rezistenta cand ai nevoie. Next level in controlul placii si in raspuns.
Grade 8.8 Hardware – Când vine vorba de șuruburi, șaibe si părți mici, otelul comun, cu gradul 4.6 este cel mai folosit material. Union folosește oțel de gradul 8.8 la toate partile mici.
Aditionale: Extruded 3D Aluminium Heelcups - Heelcupul din aluminium ofera durabilitate si rigiditate
3-Position Heelcup Adjustment - Prin posibilitatea de reglaj a buclei de la calcai, minimizezi orice posibilitate a calcaiului de a se misca, iar boot-ul se poate regla in legatura perfect pentru un cat mai bun control si raspuns.
New 4x4 Channel Disk - Discurile cu care vin legaturile Union se pot monta normal (pe placi cu gauri clasice), dar si pe placi cu montaj ''Channel''.

Union se ocupă cu cele mai bune legături de snowboard din industrie, folosind doar materiale premium în construcția lor. Astfel au devenit cele mai folosite de pro rideri.