Click pe poza pentru zoom

Union

Juliet

Culoarea
NegruNegru
Alege mărimea
  • MOnline ultima bucată
    Cluj ultima bucată
1.180LEI
  • Produsul comandat de către tine este în stock și te vei putea bucura de el în timp scurt
  • daca comanda este plasată până-n ora 13, excepție fac zilele de weekend și sărbătoare, va ajunge la tine în 24-48h
  • AWB tracking
  • pentru comenzile peste 499 lei
  • 14 zile retur
  • fiecare comandă vine la pachet cu stickere din colecția Uman
Descriere 
Inchide- Nivel abilitati: Incepator-Intermediar
- Flex: Mediu
- Compatibilitate: 4x4,4x2 Channel Disk - Discurile cu care vin legaturile Union se pot monta normal (pe placi cu gauri clasice), dar si pe placi cu montaj ''Channel''
- Rider: Emilie Westphal


Baseplate: Duraflex™ STAGE 5- Un nou design regandit pentru performanta all mountain freestyle. Union foloseste cel mai bun nylon existent pe piata, pentru durabilitate si confort. Desigur, toate talpile legaturilor au garantie lifetime.
EXT Thermoformed EVA - Spuma injectabila densa care livreaza o amortizare incredibila a socurilor si vibratiilor, plus un flex natural si confort.
Highback: LG1 Duraflex - Simetric ca forma si asimetric ca flex pentru un plus de control si confort in miscare.
Exoframe Ankle Straps - Un strap de glezna cu forma tridimensionala, cu multi straturi ce distribuie uniform presiunea pe suprafata boot-ului, mentinand piciorul confortabil.
TS-1.0 Exoframe Toe Straps - Multiple posibilitati de reglaj. Fabricat dintr-un material termoplastic, special ca sa se potriveasca cu majoriteatea butilor, distribuind perfect presiunea si mentinand piciorul in pozitia perfecta.
Inchizatori: Aluminum Buckles - Combinatia perfecta de functionalitate si fiabilitate.
Extruded 3D Aluminium Heelcups - Heelcupul din aluminium ofera durabilitate si rigiditateCompatibilitate 4x4,4x2 Channel Disk - Discurile cu care vin legaturile Union se pot monta normal (pe placi cu gauri clasice), dar si pe placi cu montaj ''Channel''.