Click pe poza pentru zoom
Colecții:snwnewsnow

Union

Scott Stevens

Culoarea
NegruAlbNegru/Alb
Alege mărimea
  • MOnline stoc limitat
    Timișoara - Lifestyle ultima bucată
  • LOnline ultima bucată
1.030 LEI
730LEI
  • Produsul comandat de către tine este în stock și te vei putea bucura de el în timp scurt
  • daca comanda este plasată până-n ora 13, excepție fac zilele de weekend și sărbătoare, va ajunge la tine în 24-48h
  • AWB tracking
  • pentru comenzile peste 499 lei
  • 14 zile retur
  • fiecare comandă vine la pachet cu stickere din colecția Uman
Descriere 
Inchide- Nivel abilitati: Incepator-Avansat
- Flex: Mediu
- 4x2 Channel Disk - Discurile cu care vin legaturile Union se pot monta normal (pe placi cu gauri clasice), dar si pe placi cu montaj ''Channel''
- Rider: Scott Stevens

Pro Modelul lui Scott Stevens respecta filozofia Union a contactului minim placa-legaturi, pentru a nu interfera cu flexul natural al placii si tu sa te poti bucura de timpul petrecut in park.

Dintre toate modele de legaturi de la Union, Contact sunt cu siguranta legaturile preferate ale lui Scotty. De ce?
Constructia lor aduce un foarte bun control si sunt foarte usoare si relativ soft, fiind ideale pentru care cei care prefera sa se dea in park, urban, street sau freestyle, in general dar asta nu inseamna ca nu poti merge cu ele la partie sau All-Mountain.


Baseplate: CP3 Duraflex™ - cu un contact direct cu placa de numai 5%, talpa asta iti ofera libertatea absoluta, ajutand ca placa sa flexeze natural.Union foloseste cel mai bun nylon existent pe piata, pentru durabilitate si confort. Desigur, toate talpile legaturilor au garantie lifetime.
Full bottom Multi-Density Thermoformed EVA - Spuma injectabila densa ce livreaza o amortizare incredibila a socurilor si vibratiilor, plus un flex natural si confort.
Highback: Asym S2 No Flad - Union a regandit al lor super highback Multizone Highback Technology si l-au facut sa aiba un pic mai mult suport, pentru mai mult control la press-uri, buttering si rotatii. Preferat de pro rideri, este perfect pentru all around freestyle si urban iar constructia este una indestructibila.
Forma Elite Ankle Strap – Designul a fost imbunatatit pentru a produce un raspuns rapid si durabilitate la exterior, si confort la interior, facute dintr-un material aderent ce nu permite alunecarea
2.0 HexGrip™ Toe Straps - Multiple posibilitati de reglaj. Fabricat dintr-un cauciuc super durabil, termoplastic, si care se ataseaza perfect pe boot, mentinand-ul in pozitia perfecta.
Inchizatori: Aluminium Buckles - fabricate printr-un proces high-tech, inchizatorile din aluminiu sunt usor de reglat
Extruded 3D Aluminium Heelcups - Heelcupul din aluminium ofera rezistenta si rigiditate
Compatibilitate: Mini disk 4x2 Channel Disk - Discurile cu care vin legaturile Union se pot monta normal (pe placi cu gauri clasice), dar si pe placi cu montaj ''Channel''.